Advocaat Bouwrecht

Werkgever
Vereniging Eigen Huis
Plaats
Amersfoort
Regio
Gelderland, Noord-Holland, Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Vereniging Eigen Huis zoekt voor 40 uur per week een:

Advocaat Bouwrecht
 
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 700.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Strijdbaar, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.
 
Onze juridische dienstverlening omvat: (digitale) informatie, telefonische en schriftelijke advisering tot en met juridische bijstand door een advocaat.
 
De functie
Als advocaat van de Vereniging adviseer je leden over uiteenlopende kwesties die te maken hebben met de eigen woning en sta je hen bij in geschillen. Kwaliteit, service en strijdbaarheid zijn hierbij de sleutelwoorden.

  • Je verstrekt telefonisch en schriftelijk juridische adviezen aan leden en behartigt hun belangen tegenover professionele partijen, zoals projectontwikkelaars en aannemers.
  • Je voert procedures bij geschillencommissies, de Raad van Arbitrage voor de Bouw en de burgerlijke rechter.
  • Je draagt bij aan de verbetering van de rechtspositie van eigenwoningbezitters door onder meer het voeren van proefprocedures.
  • Je levert een bijdrage aan het juridische beleid van Vereniging Eigen Huis.
  • Je draagt jouw activiteiten op juridisch gebied uit via publicaties in (vak)tijdschriften waaronder het magazine van Vereniging Eigen Huis.


Wie ben jij?
Een dienstverlenende, zakelijke en pragmatische professional die vanuit deskundigheid een bijdrage levert aan de verbetering van de rechtspositie van eigenwoningbezitters. Je bent klantgericht en hebt een goed inlevingsvermogen. Het bieden van service en kwaliteit is voor jou vanzelfsprekend. Je bent iemand die in staat is zijn standpunten en adviezen helder over te brengen, zijn verantwoordelijkheid te nemen en doortastend te handelen. Je kunt goed samenwerken binnen en buiten jouw juridische team. Je bent een resultaatgerichte advocaat met minimaal 5 jaar ervaring, in een bouwrechtpraktijk bij een rechtsbijstandsverzekering of advocatenkantoor.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een uitdagende functie voor 40 uur per week tegen goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ans Snijder, manager Allianties en Eigen Huis Advocaten, te bereiken op 06-53116333 of Frank Dijkslag, advocaat, te bereiken op 033-4507540. Of stuur een e-mail naar a.snijder@eigenhuis.nl.

Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.eigenhuis.nl.

Direct solliciteren?
Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@eigenhuis.nl ter attentie van Anouk Visser, HR Adviseur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Ans Snijder

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.