Ambtelijk Secretaris METc m/v

Werkgever
Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Plaats
Leiden
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20173981

Solliciteer op deze vacature

In het kort

vacaturenummer : G.17.RO.68

sluitingsdatum     : tot en met 26 november 2017

 

Ambtelijk Secretaris METc m/v, Leiden

 

De functie

Heb jij kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot medisch-wetenschappelijk onderzoek? Het LUMC heeft twee vacatures voor de functie van ambtelijk secretaris METc. Als ambtelijk secretaris ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk, beleidsmatig en organisatorisch ondersteunen van de Commissie Medische Ethiek (CME). Ook borg je de inhoudelijke kwaliteit en de continuïteit in het beleid van de commissie. Daarnaast onderhoud je de in- en externe contacten met onderzoekers, de farmaceutische industrie en de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

 

Het profiel

Je bent een zelfstandige, ambitieuze en prettige collega die:

  • (gezondheidsrecht-) jurist is of een opleiding op het gebied van gezondheidswetenschappen heeft afgerond;
  • relevante werkervaring heeft, bij voorkeur binnen het wetenschappelijk onderzoek;
  • organisatiesensitief is en goed functioneert in het spanningsveld tussen onderzoekers, wetgeving, de commissie en andere in- en externe organen;
  • een goed analytisch en probleemoplossend vermogen heeft;
  • accuraat een oordeel vormt en communicatief sterk is.

 

Het aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, CAO UMC).

 

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De CME van het LUMC is een wettelijk erkende METc die onderzoeksdossiers toetst voor medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen. Als zelfstandig bestuursorgaan onderzoekt de CME op onafhankelijke wijze of de rechten, de veiligheid en het welzijn van proefpersonen is gewaarborgd. De CME is één van de grotere toetsingscommissies in Nederland. 

 

Meer informatie

De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.lumc.nl/vacatures. Daarnaast kun je contact opnemen met mevrouw mr. S.Y.M. van der Heijden, ambtelijk secretaris CME, directoraat Bestuurlijke en Juridische Zaken, telefoon 071 526 12 32.

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

 

Solliciteren

Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 26 november 2017 ons sollicitatieformulier in. Je kunt ook direct solliciteren via www.lumc.nl/vacatures.

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.