Aanbestedingsjurist

Werkgever
Wageningen UR (University & Research)
Plaats
Wageningen
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Onderwijs/Wetenschap
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
84617

Solliciteer op deze vacature

Aanbestedingsjurist


Krijg jij energie van het juridisch oplossen van complexe aanbestedingsvraagstukken in een dynamische omgeving, denk jij in mogelijkheden en keuzes die niet vanzelfsprekend zijn, dan zijn wij op zoek naar jou!


Waar kom je terecht?

‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Dat is de missie van Wageningen University & Research. Zo’n 6.500 medewerkers en meer dan 10.000 studenten uit ruim 100 landen werken overal ter wereld op het terrein van gezonde voeding en leefomgeving.  Wageningen University & Research (WUR)is in 2016 door de Keuzegids Universiteiten voor de 12ekeer op rij verkozen tot beste universiteit van Nederland en behoort tot de top 150 wereldwijd.


De afdeling Inkoop, met 9 zeer ervaren inkopers is onderdeel van het Facilitair Bedrijf en adviseert de gehele WUR-organisatie bij inkooptrajecten en aanbestedingen. Het gaat hierbij om een diversiteit aan onderwerpen, zowel op het gebied van staf en ondersteuning als uit het primair proces van onze onderzoeks- en onderwijsklanten. De vraagstukken binnen WUR zijn uitdagend en het inkoopspeelveld is mede daardoor complex,  zéér gevarieerd en uitermate enerverend. De inkopers werken projectmatig en in hoge mate zelfstandig. De sfeer is open en informeel. Met locaties door heel Nederland kom je nog eens buiten de deur ook.


Wij zoeken

De aanbestedingsjurist brengt zowel kennis als ervaring in om de inkopers actief te ondersteunen.

We verwachten dat je bijdraagt aan het rechtmatig laten verlopen van inkoopprocessen en aanbestedingen, maar bovenal dat je op juridisch vlak in staat bent de leiding te nemen bij diverse complexe vraagstukken en tenslotte in staat bent een knoop door te hakken. Je bent je bewust van het belang van jouw bijdrage en durft stelling te nemen, maar weet ook dat je hier alleen samen met anderen toe kan komen. Je wordt geacht autonoom te kunnen werken en een rots in de branding te zijn bij keuzes die niet vanzelfsprekend lijken.

 

Wij vragen

Je bent WO afgestudeerd in Nederlands Recht en hebt kennis van en ervaring met het aanbestedingsrecht. Je hebt gevoel voor bestuurlijke en/of politieke verhoudingen, beschikt over een grote mate van organisatiebewustzijn en kunt omgaan met tegengestelde belangen. Je bent analytisch, communicatief sterk, flexibel, samenwerkingsgericht en kunt snel schakelen in veranderende werkomstandigheden. Daarnaast ben je creatief, oplossings- en resultaatgericht, met een gezonde dosis humor. Je bent schriftelijk en communicatief vaardig in Nederlands en Engels.


Wij bieden

Wij bieden je in een professionele werkomgeving op onze Campus in Wageningen een flexibele werkplek aan waar enthousiasme en initiatief worden gewaardeerd; een enthousiast team van collega’s met passie voor hun vakgebied, met een open en informele sfeer.
Een marktconforme inschaling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé, goede ontwikkelingsmogelijkheden, een flexibele invulling van de arbeidstijd en een marktconform salaris (S12 CAO Stichting Wageningen Research).


Contact
Wil je meer weten over deze vacature? Bel gerust, we informeren je graag verder. Neem gewoon contact op met Pim van Benthem (Hoofd Inkoop) op telefoonnummer 0317-480028 Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Milly Rieff (HR adviseur) 0317-480051


Solliciteren

Gezien de naderende vakantieperiode ontvangen wij je sollicitatie graag uiterlijk op zondag 20 augustus 2017. Solliciteer via de ’Solliciteer’ button. Voor deze functie voeren we twee sollicitatiegesprekken.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen UR op http://www.wageningenur.nl/nl/Werken-bij.htm
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.