Advocaat huurrecht/vastgoed

Werkgever
Advocatenkantoor Bosman
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Advocatenkantoor Bosman is per direct op zoek naar een advocaat-medewerker in het bezit van een stageverklaring en een notariële opleiding, met reeds enkele jaren ervaring binnen het onroerend goedrecht en huurrecht.

 

Advocatenkantoor Bosman is een dynamisch, no nonsens kantoor nabij het centrum van Arnhem, gelegen in de prachtige groene omgeving van de Veluwe, met specialisaties op het gebied van bestuurs-, handels-, contracten-, huur-, arbeids- en strafrecht. Hoewel de belangen van onze cliënten centraal staan, hechten we aan een onderling goed contact en een goed evenwicht tussen onze privé- en zakelijke belangen.

 

Voor de uitbreiding van het kantoor zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega met een voltooide stage en minimaal drie jaar werkervaring als advocaat in het onroerend goedrecht en huurrecht. De kandidaat is niet alleen ambitieus, commercieel en zelfstandig maar tevens empathisch en communicatief zeer begaafd. Vereist wordt diepgaande kennis van het privaat- en publiekrecht binnen het onroerend goedrecht en een goede kennis van het huurrecht alsmede kennis van het vermogensrecht in brede zin. Kennis van het arbeidsrecht strekt tot aanbeveling. Je ziet het als een uitdaging om de jouw toebedeelde praktijk zelfstandig verder uit te bouwen. Bij gebleken geschiktheid bestaat er op termijn de mogelijkheid tot toetreding tot een samenwerkingsverband.

 

Wij bieden:

 

* goede arbeidsvoorwaarden;
* aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
* ondersteuning en coaching;
* een gevarieerde praktijk;
* mooie en goed geoutilleerde kantoorruimtes;
* een prachtomgeving (de Veluwe).

 

Mail jouw motivatie en CV naar info@bosman-advocaten.nl t.a.v. de heer mr. M.E. Bosman. Voor meer informatie over Advocatenkantoor Bosman zie: www.bosmanadvocaten.nl.

Solliciteer op deze vacature


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.