Legal Assistant

Werkgever
AIM Advocaten
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

AIM Advocaten is een gespecialiseerd vastgoed advocatenkantoor. AIM Advocaten richt zich op de commerciële vastgoedmarkt. AIM Advocaten staat onder meer beleggers, projectontwikkelaars, bouwers, woningbouwcorporaties en gebruikers van (commercieel) vastgoed bij.

AIM Advocaten is een nichekantoor opgericht door twee ervaren en gedreven partners. Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega het leuk vindt om in een klein team mee te werken, hands-on is en over scherpe analytische vaardigheden beschikt.
Ons advocatenkantoor richt zich op de commerciële vastgoedmarkt en is gespecialiseerd in het adviseren en procederen over koop- en verkoop van vastgoed, bouwrecht, omgevingsrecht, milieurecht en (ruimtelijk) bestuursrecht. Het kantoor rekent onder meer nationaal en internationaal opererende beleggers, ontwikkelaars, bouwers en gebruikers tot haar klantenkring en is betrokken bij diverse omvangrijke vastgoedprojecten.

Functieomschrijving

De algemene werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

  • het analyseren van juridische vraagstukken;
  • het verrichten van jurisprudentieonderzoek;
  • het voorbereiden en voeren van correspondentie met cliënten en andere partijen;
  • het verzamelen en gereedmaken van processtukken;
  • het verzorgen en verwerken van de algemene kantooradministratie;
  • het aanspreekpunt zijn voor alle organisatorische partners van kantoor (zoals leveranciers).

Functie-eisen

  • een afgeronde HBO-Rechten opleiding;
  • beschikbaar voor 40 uur per week;
  • kennis van Word en Excel;
  • je toont initiatief, je werkt nauwkeurig en gestructureerd, je bent sterk in het opstellen van Nederlandse teksten, je bent vlot van begrip, je bent in staat om zelfstandig te werken, je kan goed het overzicht bewaren.

Wij bieden

Wij bieden een uitstekende leeromgeving in ons kleine, informele team met een prettige werksfeer, tegen een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Ben jij het juridische talent waar wij naar op zoek zijn en ben jij gemotiveerd om samen met ons onze cliënten bij te staan, dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV, cijferlijst en motivatie naar info@aim-advocaten.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met Aike Kamphuis of Imke van Loon via 020 520 6570.

Solliciteer op deze vacature


 

AIM Advocaten

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.