(Senior) advocaat-medewerker

Werkgever
AKD advocaten en Notarissen
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch, Overig, Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

AKD is een van de grootste kantoren van Nederland. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen wij dat bij AKD.

De praktijkgroep M&A/ Contracting heeft secties in Amsterdam, Breda, Eindhoven en Rotterdam. Voor de sectie in Amsterdam zoeken wij een (senior) advocaat-medewerker.

 

Voor deze functie heb je vijf tot zeven jaar werkervaring als advocaat in een M&A praktijk. Je bent een ondernemende en innemende persoonlijkheid en in staat een goede, langdurige en persoonlijke relatie op te bouwen met cliënten en collega’s. Naast goed zelfstandig werken, functioneer je ook uitstekend in een team. Je bent accuraat, ambitieus, verantwoordelijkheid en stressbestendig.

 

Het team houdt zich bezig met nationale en internationale transacties, waaronder een groot aantal private equity deals en venture capital investeringen. Naast strategische overnames en buy outs, worden ook Nederlandse investeringsfondsen geadviseerd over hun investeringen en exits.

 

Je krijgt te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen onze sectie en de begeleiding is uitstekend. AKD biedt je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen, o.a. via ons eigen opleidingshuis AKDMY.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.