Gevorderde advocaat-stagiaire of junior advocaat-medewerker

Werkgever
AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs
Plaats
Amsterdam
Regio
Heel Nederland
Niche
Juridisch
Branche
Overheid/Non-profit, Overig
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

AKD is een van de grootste kantoren van Nederland. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen wij dat bij AKD.

Voor de internationale ondernemingsrechtpraktijk in Amsterdam zoeken wij een gevorderde advocaat-stagiaire of een junior advocaat-medewerker Corporate/Commercial contracting (2 – 4 jaar werkervaring). 

 

Binnen deze functie werk je in een sterk internationale ondernemingsrechtpraktijk; je houdt je bezig met (her-)structureringen, advisering ten aanzien van internationale joint ventures, advisering met betrekking tot corporate governance en handelscontracten.

 

Het team richt zich op de Aziatische markt, met name op Japanse, Zuid-Koreaanse en Chinese cliënten. Om die reden verwachten wij een goed aanpassings- en inlevingsvermogen. Het uitstekend beheersen van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Je bent ambitieus, commercieel ingesteld en je staat stevig in je schoenen. 
 
Voor deze functie heb je twee tot vier jaar werkervaring als advocaat in een internationale ondernemingsrechtpraktijk. Ervaring met contracting is een pré. Je bent een ondernemende en innemende persoonlijkheid en in staat een goede, langdurige en persoonlijke relatie op te bouwen met cliënten en collega’s. Naast goed zelfstandig werken, functioneer je ook uitstekend in een team. Je bent accuraat, ambitieus, verantwoordelijkheid en stressbestendig.
 
Je krijgt te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen onze sectie en de begeleiding is uitstekend. AKD biedt je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen, o.a. via ons eigen opleidingshuis AKDMY. 
 
Als jonge advocaat kies je bewust voor een Top 5-kantoor. Jouw frisse blik geeft de cliënt vaak een andere kijk op de zaak en je vecht graag voor jouw ideeën. Je hebt een uitgesproken mening, ook als het spannend wordt. Je houdt van aanpakken, no-nonsense en een steile leercurve. Sta je op scherp? Wij maken graag kennis met jou.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.