Compliance Analyst

Werkgever
Alphabet Nederland B.V.
Plaats
Breda
Regio
Noord-Brabant
Niche
Juridisch
Branche
Financiële dienstverlening
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Compliance

Solliciteer op deze vacature

Wie zoeken wij?

Ben jij die doorgewinterde Compliance Analyst die wij zoeken? Voor deze functie zoeken wij een medior op het gebied van onder andere goverance, information protection en security. 

Als Compliance Analyst binnen Alphabet ondersteun je tevens bij de ontwikkeling van de Compliance-strategie en waar nodig verfijn je deze. Hiervoor monitor je relevante wet- en regelgeving. Je bent een overtuigende persoonlijkheid die inhoudelijk sterk is. Daarnaast heb je een adviserende rol ten aanzien van compliance-vraagstukken. Door je sterke advies- en communicatieve vaardigheden ben je in staat om de medewerker, afdelingen en het management te voorzien van de juiste informatie.

Voor het implementeren van compliance-processen werk je gedetailleerd en weet je andere partijen hierin goed mee te nemen. Je voert checks uit of de compliance in de organisatie goed wordt nageleefd en komt waar nodig met verbetervoorstellen. Nauwkeurig werken en consequent handelen is dan ook jouw tweede natuur.

Je bent zowel prima in staat om zelfstandig te werken. Een brede ervaring met het opzetten en leiden van projecten is gewenst. Binnen deze functie onderhoudt je onder andere externe contacten met toezichthouders en juristen en compliance officers van partners van Alphabet. Ervaring op dit gebied is dan ook vereist.

 

Om jouw rol goed uit te kunnen voeren beschik je over een meer dan gemiddelde dosis analytisch vermogen, daadkracht en initiatief. Daarnaast herken jij je perfect in onze kernwaarden: proactief, ondernemerschap, passie, klantgericht en samenwerken.

 

Wat vragen wij?

  • Universitaire opleiding, bij voorkeur in Rechten of Bedrijfskunde

  • Minimaal 4-5 jaar in het vakgebied

  • Ervaring met projectmatig werken

  • Communicatief sterk, zowel in woord als geschrift

  • Uitstekende verbindende vaardigheden

  • Een “can-do” mentaliteit

  • Overtuigingskracht

  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

 

Interesse?

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving en heb je interesse? Reageer dan direct en stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar Alphabet_Recruitment@alphabet.com t.a.v. Jurgen Schmitz

 

De procedure

1.             Gesprek met Iris Boode (Manager Legal & Compliance) en Jurgen Schmitz (HR Consultant)

2.             Case

3.             Gesprek met Albert Vissers (CFO Alphabet Nederland)

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jbb.nl.