Legal Officer

Werkgever
Alphabet Nederland B.V.
Plaats
Breda
Regio
Noord-Brabant
Niche
Juridisch
Branche
Financiële dienstverlening, Dienstverlening algemeen
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Wie zoeken wij?

Ben jij die doorgewinterde Legal Officer die wij zoeken?

 

Als Legal Officer binnen Alphabet ben je het juridisch geweten van de organisatie. In de dagelijkse praktijk lever je juridische ondersteuning bij contractonderhandelingen met klanten, prospects en leveranciers en voorzie je de organisatie van advies in je vakgebied. Tevens ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en delen van standaard overeenkomsten. Daarnaast controleer en accordeer je afwijkende overeenkomsten. In deze functie voer je zelfstandig formele juridische correspondentie en ben je verantwoordelijk voor het beheren van de dossiers. Het deelnemen aan externe projectgroepen op brancheniveau en het delen van deze kennis met de interne organisatie behoort tevens tot je functie.

 

Door je sterke advies- en communicatieve vaardigheden ben je in staat om – gevraagd en ongevraagd – de medewerker, afdelingen en het management te voorzien van de juiste informatie. Nauwkeurig werken en consequent handelen is dan ook jouw tweede natuur. Je bent prima in staat om zelfstandig te werken en maakt gemakkelijk verbinding. Een brede ervaring met het opzetten en leiden van projecten is gewenst.

 

 

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde Universitaire opleiding Nederlands Recht, met minimaal 5 jaar werkervaring in het vakgebied. Je hebt specialistische kennis van onder meer het verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Ook de onderwerpen Data Privacy en Intellectuele Eigendom zijn voor jou niet onbekend. Je beschikt over zowel een goed economisch- als bedrijfskundig inzicht.

Je hebt ervaring met projectmatig werken. Communicatief, zowel in woord als schrift, ben je ijzersterk. Daarnaast beheers je de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre. Bij voorkeur ben je op de hoogte van onze product- en marktontwikkelingen.

Voor het goed uitvoeren van jouw rol beschik je – naast een brede actuele kennis – over een meer dan gemiddelde dosis analytisch vermogen, daadkracht en initiatief. Daarnaast herken jij je perfect in onze kernwaarden: proactief, ondernemerschap, passie, klantgericht en samenwerken.

 

Wat bieden wij?

Een professionele en zakelijke werkomgeving in een informele en collegiale werksfeer. Enthousiaste mensen met de juiste teamspirit en hands-on mentaliteit.

 

Aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een 13e maand en ruim 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en 3% keuzebudget.

 

Interesse?

Herken jij je in de bovenstaande beschrijving en heb je interesse? Reageer dan direct en stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar Alphabet_Recruitment@alphabet.com t.a.v. Jurgen Schmitz.

 

De procedure

1.             Gesprek met Iris Boode (Manager Legal & Compliance) en Jurgen Schmitz (HR Consultant)

2.             Gesprek met Albert Vissers (CFO Alphabet Nederland)

3.             Assessment en case

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.