ARAG Rechtsbijstand

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo’n 650 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

 

Bedrijfsprofiel

ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid. 

 

Bedrijfscultuur

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.


Opleiding

Bij ARAG kun je jouw vakkennis verder vergroten door specialistische opleidingen te volgen. De Permanente Opleiding Rechtshulp biedt juridische medewerkers een ruime keuze aan interne en externe vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. Deze zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten. Ervaren collega’s dragen hun vakkennis aan je over in in-company cursussen en masterclasses. Voor externe opleidingen heeft ARAG een studiekostenregeling. Zo zijn postacademische specialisatieopleidingen aan bijvoorbeeld de Grotius Academy ook een mogelijkheid.

 

Kennis

Wij stimuleren medewerkers om hun kennis proactief in te zetten en te delen. Zo ben je met collega-vakgenoten lid van de vaksecties op jouw rechtsgebied. In vaksectiebijeenkomsten bespreek je samen cases, actuele ontwikkelingen, en nieuwe wetgeving en jurisprudentie. Ook wissel je vakgerelateerde ervaringen uit. Vanuit de vaksectie worden regelmatig verdiepende cursussen gedoceerd. In samenwerking met specialisten binnen ARAG ontwikkelen en onderhouden we protocollen. De hierin opgeslagen kennis en best practices zetten we in bij onze dienstverlening aan klanten.

 

Coaching

Bij ARAG krijg je veel zelfstandigheid om zaken naar eigen inzicht tot een succesvol einde te brengen. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om met je leidinggevende te sparren. Voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft ARAG een coachingcyclus ontwikkeld waarin je je doelstellingen mede bepaalt. Zo heb je de flexibiliteit om te sturen op je eigen ontwikkeling.

 

Doorgroeien

Binnen ARAG zijn er verschillende mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke en professionele groei. ARAG biedt een ‘professional development’-programma. Zo kun je je vakinhoudelijk verdiepen en doorgroeien naar een senior functie. Wanneer je managementambitie hebt, kun je het ‘management development’-programma volgen om door te groeien naar een leidinggevende functie. Ook kun je jezelf ontwikkelen tot begeleider van starters, docent van interne opleidingsmodules of door deelname aan grote projecten.

 

Contactpersoon


6 vacatures bij ARAG Rechtsbijstand

 • Jurist Bestuursrecht

  Voor deze functie zoeken wij een jurist die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je hebt enige relevante werkervaring, die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor dan wel een overheidsinstantie. /

  Plaats: Roermond

  Aanstelling: Fulltime

  Opleidingsniveau: WO

  Salarisindicatie: € 3.000 - € 5.000

 • Jurist Bestuursrecht

  Voor deze functie zoeken wij een jurist die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je hebt enige relevante werkervaring, die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor danwel een overheidsinstantie. /

  Plaats: Leusden

  Aanstelling: Fulltime

  Opleidingsniveau: WO

  Salarisindicatie: € 3.000 - € 5.000

 • Jurist Sociaal Zekerheidsrecht Roermond

  Als jurist Sociaal Zekerheidsrecht behartig je de belangen van de cliënt in zaken binnen het Sociaal zekerheidsrecht. /

  Plaats: Roermond

  Aanstelling: Fulltime

  Opleidingsniveau: WO

  Salarisindicatie: € 3.000 - € 5.000

 • Ervaren Jurist Bestuursrecht

  Voor deze functie zoeken wij een jurist die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor dan wel een overheidsinstantie. /

  Plaats: Leusden

  Aanstelling: Fulltime

  Opleidingsniveau: WO

  Salarisindicatie: € 3.000 - € 5.000

 • Jurist Sociaal Zekerheidsrecht

  Als jurist Sociaal Zekerheidsrecht behartig je de belangen van de cliënt in zaken binnen het Sociaal zekerheidsrecht. /

  Plaats: Rotterdam

  Aanstelling: Fulltime

  Opleidingsniveau: WO

  Salarisindicatie: € 3.000 - € 5.000

 • Jurist Klant Contact Center

  Voor deze afdeling op onze vestiging Amsterdam zijn wij op zoek naar een parttime Jurist Klant Contact Center. De functie is voor 2 dagen per week. Je dient in ieder geval op woensdag beschikbaar te zijn en de donderdag of vrijdag. /

  Plaats: Amsterdam

  Aanstelling: Fulltime

  Opleidingsniveau: HBO, WO

  Salarisindicatie: € 2.000 - € 3.000

-
Resized Image

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.