1e lijns Juridisch Adviseur

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand
Plaats
Leusden
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO, WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20170011

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die een breed pakket aan verzekeringen en diensten aanbiedt om te voorzien in de juridische behoeften van particulieren, bedrijven en instellingen. De ambitie van ARAG is helder; de juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG is een onderdeel van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in veertien Europese landen en de Verenigde Staten. Op de Nederlandse markt is ARAG actief sinds 1962. Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Ruim 600 medewerkers doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier verspreid over de ARAG locaties Amsterdam, Breda, Leusden en Roermond

Functieomschrijving

Op het Service Center bij ARAG wordt 1e lijns juridisch advies gegeven. Dit gebeurt vaak telefonisch maar kan ook per email. Naast het geven van juridisch advies worden de schademeldingen ook beoordeeld op polisdekking. Hierbij kijk je of de rechtsvraag past binnen de afgesloten verzekering bij ARAG. Soms is dat een heldere beslissing, maar dit kan ook een complexe inhoud bevatten. Ons uitgangspunt is dat ARAG altijd helpt: dus ook als blijkt dat de klant niet verzekerd is zullen de juristen van het Service Center de klant op weg helpen met een juridisch advies. Bij het Service Center zijn klantgericht werken en kwaliteit de belangrijkste pijlers en dat doen we graag met enthousiaste deskundige medewerkers!

Voor het Service Center zijn we op zoek naar meerdere 1e lijns Juridisch Adviseurs, voor tenminste 32 uur per week.

Binnen deze veelzijdige functie op een dynamische afdeling ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van schademeldingen op polisdekking en het geven van juridisch advies in zowel gedekte als niet gedekte zaken. Je geeft 1e lijns juridisch advies over alle voorkomende juridische vragen en problemen van ARAG verzekerden. Ook heb je incidenteel contact met de volmachten en tussenpersonen voor de verzekeringsgegevens en zorg je ervoor dat alle zaken compleet zijn om een deskundig juridisch advies te geven of over te dragen aan onze collega's van Rechtshulp (2e lijn van ARAG). Je bent een generalist en je hebt een brede kennis van de verschillende rechtsgebieden. Natuurlijk heeft ARAG alle hulpmiddelen in huis om jouw kennis te verbreden en goed over te brengen naar onze klanten.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding HBO Rechten, SJD of WO Rechten en je bent breed geïnteresseerd in het recht. Bij voorkeur beschik je over een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in de rechtshulpverlening, in de advocatuur, bij een relevante brancheorganisatie of bij een andere juridische dienstverlener. Je bent praktisch ingesteld en je vindt het leuk om generiek juridisch inhoudelijk bezig te zijn. Je bent een aanpakker en je bent iemand die de verbinding zoekt. Je bent klantgericht, dienstverlenend en weet je rol te pakken in de veranderende omgeving van het recht. Je bent communicatief sterk en vaardig en binnen een hectische omgeving lukt het jou creatieve, passende en klantgerichte oplossingen te bedenken.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wij bieden

  • De functie is ingeschaald in salarisschaal 6. Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring ligt jouw aanvangssalaris tussen de € 2.100,- en € 2.500,- bruto op basis van een 38 urige werkweek;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste dertiende maand;
  • Goede balans in werk en privé: 200 uur vakantie en de mogelijkheid tot opbouw van roostervrije uren;
Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/professionals/arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Voor meer informatie en online solliciteren: www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Merel Hulsbergen, HR Adviseur, telefoonnummer 033 - 43 42 647.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.