Ervaren Jurist Letselschade

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand
Plaats
Leusden
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20170020

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die een breed pakket aan verzekeringen en diensten aanbiedt om te voorzien in de juridische behoeften van particulieren, bedrijven en instellingen. De ambitie van ARAG is helder; de juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG is een onderdeel van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in veertien Europese landen en de Verenigde Staten. Op de Nederlandse markt is ARAG actief sinds 1962. Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Ruim 600 medewerkers doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier verspreid over de ARAG locaties Amsterdam, Breda, Leusden en Roermond

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Rechtshulp Letsel in Leusden en Roermond zijn wij op zoek naar een (fulltime) professional die het team letselschade wil komen versterken.

Wij zijn op zoek naar een ervaren collega voor het behandelen van letsel- en overlijdensschades als gevolg van medische fouten. Daarnaast hebben veel zaken betrekking op verkeersongevallen, maar bijvoorbeeld ook werkgeversaansprakelijkheid en geweldsdelicten. Als letselschadebehandelaar beoordeel je de aan jouw toevertrouwde dossiers op hun feitelijke en juridische merites. Je adviseert slachtoffers en voert schikkingsonderhandelingen. Het berekenen en opstellen van schadeclaims behoort eveneens tot je werkzaamheden. Door jouw ervaring kun je beslissen over het inschakelen van medisch specialisten en arbeidsdeskundigen. Als eindverantwoordelijke voor de dossiers, bezoek je op eigen initiatief nabestaanden en slachtoffers. Je hebt een evenwichtige persoonlijkheid en bent in staat om op een professionele wijze om te gaan met de emoties van betrokkenen.

De functie is voor minimaal 32 uur per week en per direct beschikbaar.

Functie-eisen

Je hebt een studie Nederlands Recht voltooid, minimaal 3 jaar relevante werkervaring en affiniteit met juridische dienstverlening. Je hebt je ervaring bij voorkeur opgedaan bij een advocatenkantoor, verzekeraar, vakbond of een gespecialiseerd expertisebureau. Als letselschadebehandelaar heb je ervaring in het oplossen van (complexe) aansprakelijkheidsvraagstukken en een goed rekenkundig inzicht. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, creativiteit en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wij bieden

  • Een markconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring tot maximaal € 4.900,00 bruto per maand op basis van een 38 urige werkweek.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en voorzieningen, zoals een dertiende maand en een gunstige pensioenregeling,
  • Een goede balans tussen werk & privé; 200 uur vakantie, variabele werktijden en de opbouw van roostervrije uren.
Kijk voor ons complete arbeidsvoorwaardenpakket op http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/wat-bieden-we

Contactgegevens

Voor online solliciteren: https://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR adviseur Jolien Klomp ( 033 - 4342 381) of met Teamleider Rechtshulp Astrid Diepersloot (033 - 434 2406).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.