Jurist Bestuursrecht

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand
Plaats
Roermond
Regio
Limburg
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20170069

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo’n 650 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

 

Bedrijfsprofiel

ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid. 

 

Bedrijfscultuur

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Rechtshulp op de vestiging Roermond zijn wij op zoek naar een Jurist Bestuursrecht.

De functie
Als rechtshulpverlener binnen deze vaksectie heb je te maken met een veelomvattend rechtsgebied. Je draait een rechtspraktijk met een grote verscheidenheid aan zaken. Je kunt hierbij met name denken aan allerlei geschillen op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Milieurecht en geschillen op grond van de Algemene Wet bestuursrecht.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een jurist die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je hebt enige relevante werkervaring, die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor dan wel een overheidsinstantie. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtshulp.

Wij bieden

  • De functie is ingedeeld in schaal 7. Het referentieniveau van schaal 7 is € 3.400,00 op basis van 38 uur
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een open en informele werksfeer
  • Variabele werktijden behoren tot de mogelijkheden

Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/professionals/arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Ben jij die professional die wij zoeken en heb je belangstelling voor deze uitdagende baan? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie.

Voor online solliciteren kijk op onze website http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Wil je alvorens te solliciteren eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Nico Fiori (Teamleider Rechtshulp) telefoonnummer 0475- 47 3736. of met Margreet Bakker (Adviseur HR) telefoonnummer 033 - 434 2455.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.