Jurist Bouwrecht

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand
Plaats
Leusden
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20170001

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die een breed pakket aan verzekeringen en diensten aanbiedt om te voorzien in de juridische behoeften van particulieren, bedrijven en instellingen. De ambitie van ARAG is helder; de juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG is een onderdeel van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in veertien Europese landen en de Verenigde Staten. Op de Nederlandse markt is ARAG actief sinds 1962. Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Ruim 600 medewerkers doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier verspreid over de ARAG locaties Amsterdam, Breda, Leusden en Roermond

Functieomschrijving

Voor de afdeling Bouw, Bestuur & Huur in Leusden zijn wij op zoek naar versterking. Wij komen graag in contact met een Jurist Bouwrecht, voor 32-40 uur per week.

Als rechtshulpverlener binnen deze vaksectie heb je vooral te maken met zaken op het gebied van het bouwrecht, dat alle privaatrechtelijke aspecten van het bouwen van woningen en bedrijfspanden bestrijkt. Als ervaren jurist ben je verantwoordelijk voor zaken met een zwaarder belang. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Dit betekent onder andere het voeren van kantongerechtprocedures, het voeren van procedures voor de Raad van Arbitrage voor de Bouw en bij geschillencommissies. Als behandelaar leg je je volledig toe op dossierbehandeling.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we juristen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een grote juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor. Je hebt uiteraard ervaring met het bouwrecht en enige affiniteit met huurrecht of bestuursrecht is een pre. Je bent klantgericht, analytisch sterk, en hebt bovenal een goed gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtsbijstand.

Wij bieden

  • De functie is ingedeeld in salarisschaal 9 met een referentieniveau van € 4.538,34
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een open en informele werksfeer
  • Variabele werktijden behoren tot de mogelijkheden

Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/professionals/arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Voor informatie en online solliciteren, kijk op onze website http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Wil je alvorens te solliciteren eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Job de Wit, Teamleider Rechtshulp, telefoonnummer 033 - 4342 147 of Jolien Klomp, HR adviseur, telefoonnummer 033- 4342 381.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.