Jurist Erfrecht

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand
Plaats
Leusden
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20170030

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die een breed pakket aan verzekeringen en diensten aanbiedt om te voorzien in de juridische behoeften van particulieren, bedrijven en instellingen. De ambitie van ARAG is helder; de juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG is een onderdeel van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in veertien Europese landen en de Verenigde Staten. Op de Nederlandse markt is ARAG actief sinds 1962. Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Ruim 600 medewerkers doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier verspreid over de ARAG locaties Amsterdam, Breda, Leusden en Roermond

Functieomschrijving

Voor de afdeling Rechtshulp on onze locaties Leusden en Roermond zijn wij op zoek naar een fulltime Jurist Erfrecht m/v

In jouw functie als jurist binnen de vaksectie erfrecht heb je vooral te maken met erfrechtkwesties. Het betreft hier zaken omtrent nalatenschappen, geschillen tussen erfgenamen, vragen over de handelswijze van executeurs, over de rechtspositie van een erfgenaam en over de verdeling.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we juristen die toe zijn aan een tweede stap in hun carrière. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een grote juridische dienstverlener of in de advocatuur. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb jij je studie Nederlands of Notarieel Recht voltooid. Naast het rechtsgebied Erfrecht, wil jij je ook inzetten voor zaken op het gebied van Algemeen Verbintenissenrecht.

Wij bieden

  • Afhankelijk van je werkervaring word je ingedeeld in salarisschaal 7 of 8. Het nominaal salaris loopt van € 2.500,-tot maximaal € 4.300,00 bruto per maand. De salarissen zijn op basis van een 38-urige werkweek;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en voorzieningen, zoals een dertiende maand en een gunstige pensioenregeling;
  • Een goede balans tussen werk & privé; 200 uur vakantie, variabele werktijden en de opbouw van roostervrije uren.
Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/professionals/arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Voor informatie en online solliciteren, kijk op onze website http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Wil je alvorens te solliciteren eerst nog wat meer informatie over de functie of werkzaamheden?
Neem dan contact op met Michiel van Keulen, Teamleider Rechtshulp, telefoonnummer 033 - 4342 301 of Jolien Klomp, HR adviseur, telefoonnummer 033- 4342 381.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.