Jurist Huurrecht

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand
Plaats
Leusden
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20170021

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die een breed pakket aan verzekeringen en diensten aanbiedt om te voorzien in de juridische behoeften van particulieren, bedrijven en instellingen. De ambitie van ARAG is helder; de juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG is een onderdeel van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in veertien Europese landen en de Verenigde Staten. Op de Nederlandse markt is ARAG actief sinds 1962. Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Ruim 600 medewerkers doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier verspreid over de ARAG locaties Amsterdam, Breda, Leusden en Roermond

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Rechtshulp zijn wij op zoek naar een fulltime Jurist huurrecht.

Als jurist Huurrecht ben je werkzaam binnen de Rechtshulp Unit Bouw, Huur en Bestuur. Je draagt zorg voor de behandeling van dossiers op het gebied dat alle privaatrechtelijke aspecten van het huren en verhuren van woon- en bedrijfsruimte in de meest ruime zin van het woord bestrijkt. Het omvat ook het voeren van procedures bij de Rechtbank, kamer voor kantonzaken en de huurcommissie. Je behandelt zelfstandig zaken voor verzekerden. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met je cliënten de noodzakelijke stappen. Je legt je volledig toe op dossierbehandeling.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een startend jurist met affiniteit voor huur- en bouwrecht. Je hebt bij voorkeur al enige relevante werkervaring opgedaan bij een grote juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid. Ervaring in een andere juridische functie is uiteraard een pré.

Wij bieden

  • Afhankelijk van ervaring en opleiding is de functie ingedeeld in schaal 7
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Collegiale en open sfeer.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/professionals/arbeidsvoorwaarden

Contactgegevens

Voor informatie en online solliciteren, kijk op onze website http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Wil je alvorens te solliciteren eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Job de Wit, Teamleider Rechtshulp, telefoonnummer 033 - 4342 147 of Jolien Klomp, HR adviseur, telefoonnummer 033- 4342 381.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.