Jurist Klant Contact Center

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO, WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20170055

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo’n 650 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

 

Bedrijfsprofiel

ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid. 

 

Bedrijfscultuur

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Functieomschrijving

Het ARAG Klant Contact Center is een afdeling welke valt binnen de dochteronderneming ARAG Legal Services BV. Op het ARAG Klant Contact Center komen alle klanten binnen die niet verzekerd zijn en toch graag door ARAG willen worden bijgestaan. Het ARAG Klant Contact Center is daarmee het portaal van ARAG Direct en converteert de leads naar een opdracht voor ARAG Legal Services BV.

Voor deze afdeling op onze vestiging Amsterdam zijn wij op zoek naar een parttime Jurist Klant Contact Center. De functie is voor 2 dagen per week. Je dient in ieder geval op woensdag beschikbaar te zijn en de donderdag of vrijdag.

Als Jurist Klant Contact Center verleen je juridisch advies over verschillende rechtsgebieden. Ondernemingszin en commercialiteit gaan hierbij hand in hand. Op basis van de aangeleverde leads verricht je commerciële outbound (bel)activiteiten. Je adviseert de klant in de aanschaf van juridische producten van ARAG. Je weet op basis van jouw juridische expertise klanten voor je te winnen zodat zij hun opdrachten verstrekken aan ARAG Legal Services.
Een van je belangrijkste taken is het geven van telefonisch eerste lijns advies over alle voorkomende juridische vragen van zakelijke en particuliere cliënten. Je beoordeelt daarnaast de adviesvragen op haalbaarheid en commerciële potentie en je bent in staat om de adviesvragen te converteren in concrete opdrachten en ziet commerciële kansen.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we een gemotiveerde, afgestudeerde HBO- of WO-jurist aangevuld met minimaal 2 jaar relevante commerciële werkervaring.
Je bent commercieel, klantgericht en legt de focus op het behalen van succes! Je bent communicatief sterk en je bent in staat vraagstukken samen te brengen en gericht te komen met oplossingen. Je houdt van een uitdaging en beschikt over een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Afhankelijk van ervaring en opleiding is de functie ingedeeld in schaal 6, met een minimum van € 2.141,64 en maximum van € 3.365,43 bruto, gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een open en informele werksfeer
  • Variabele werktijden behoren tot de mogelijkheden

Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/professionals/arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Voor meer informatie en online solliciteren, bezoek onze website http://www.ARAG.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie of werkzaamheden?
Neem dan contact op met teamleider Annemarie Mooiweer via telefoonnummer 020-4878708 of met onze HR Adviseur Margreet Bakker via telefoonnummer 033-434 2455.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.