Medewerker Servicecenter

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand
Plaats
Leusden
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20170011

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die een breed pakket aan verzekeringen en diensten aanbiedt om te voorzien in de juridische behoeften van particulieren, bedrijven en instellingen. De ambitie van ARAG is helder; de juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG is een onderdeel van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in veertien Europese landen en de Verenigde Staten. Op de Nederlandse markt is ARAG actief sinds 1962. Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Ruim 600 medewerkers doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier verspreid over de ARAG locaties Amsterdam, Breda, Leusden en Roermond

Functieomschrijving

Binnen het Service Center wordt 1e lijns juridisch advies verstrekt en worden schademeldingen beoordeeld op polisdekking. Dit gebeurt nu per telefoon en per mail en dat kan in de toekomst mogelijk ook via andere kanalen lopen. De juristen op het Service Center zijn een betrouwbaar 1e aanspreekpunt. Zij helpen de klanten op een directe en klantvriendelijke manier, in 1x goed. Wil jij ook deel uitmaken van dit enthousiaste team waar klantgerichtheid en kwaliteit belangrijke pijlers zijn, dan zoeken wij jou!

Het Service Center is op zoek naar een 1e lijns juridisch medewerker, voor tenminste 32 uur per week.

Binnen deze dynamische en veelzijdige functie zijn de volgende hoofdtaken te onderscheiden:
 • Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van schademeldingen op polisdekking en het geven van juridisch advies in niet-gedekte zaken.
 • Je houdt je bezig met het telefonisch verstrekken van eerstelijns juridisch advies aangaande alle voorkomende juridische vragen en problemen van ARAG-verzekerden.
 • Je zult vooral worden geconfronteerd met casuïstiek rondom arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht, huurrecht en allerlei contractuele geschillen.
 • Je voert zowel eerstelijnsgesprekken als gesprekken in nieuwe meldingen.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Recht of WO Rechten en vindt het leuk om generiek juridisch inhoudelijk bezig te zijn.
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in de genoemde rechtsgebieden, die je hebt opgedaan in de rechtshulpverlening, in de advocatuur, bij een relevante brancheorganisatie of bij een andere juridische dienstverlener.
 • Je hebt een flexibele instelling en je bent klantgericht. Kwaliteitsbewustzijn zit in je genen.
 • Je bent gericht op verbetering in de breedste zin van het woord, met oog voor klant & organisatie.
Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn sterk ontwikkeld. Je bent dienstverlenend ingesteld en je bezit goede telefonische vaardigheden. In een dynamische en soms hectische omgeving heb je het vermogen om met creatieve en vooral klantgerichte oplossingen te komen.

Wij bieden

 • De functie is ingeschaald in salarisschaal 6. Afhankelijk van je opleiding en werkervaring ligt je aanvangsalaris tussen de € 2.100,- en € 2.500,-, op basis van een 38-urige werkweek;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en voorzieningen, waaronder een dertiende maand;
 • Goede balans in werk & privé: 200 uur vakantie en de mogelijkheid tot opbouw van roostervrije uren;
 • Kandidaten woonachtig in omgeving Leusden of binnen een straal van 40 km hebben de voorkeur;
 • De functie is in 1e instantie voor een periode van 6 maanden;
 • Wanneer je niet voldoet aan de opleidingseisen willen wij je vriendelijk verzoeken niet te reageren.
Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/professionals/arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Voor meer informatie en online solliciteren: www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Merel Hulsbergen, HR Adviseur, telefoonnummer 033 - 43 42 647.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.