Teamleider Rechtshulp

Werkgever
ARAG Rechtsbijstand
Plaats
Leusden
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
20170042

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die een breed pakket aan verzekeringen en diensten aanbiedt om te voorzien in de juridische behoeften van particulieren, bedrijven en instellingen. De ambitie van ARAG is helder; de juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG is een onderdeel van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in veertien Europese landen en de Verenigde Staten. Op de Nederlandse markt is ARAG actief sinds 1962. Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Ruim 600 medewerkers doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier verspreid over de ARAG locaties Amsterdam, Breda, Leusden en Roermond

Functieomschrijving

Voor onze vestiging te Leusden zoeken wij voor onze Rechtshulp unit Arbeid een teamleider.

Binnen de vestiging functioneren diverse juridische teams die operationeel worden aangestuurd door een teamleider. De teamleider is verantwoordelijk voor het goed functioneren van een team van circa 30 juristen en is verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van zijn/haar team. De teamleider heeft nauw contact met de eindverantwoordelijke Manager en ondersteunt deze ook in selectieprocedures. Je rapporteert aan de Manager Rechtshulp.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een ervaren leidinggevende. Bij voorkeur met ervaring in het juridisch werkveld. Je hebt minimaal 5 jaar relevante (juridische) werkervaring en managementervaring (o.a. het coachen en motiveren van professionals).Je bent je bewust van je functie als rolmodel binnen het team en straalt hierbij eigenaarschap uit; je hebt oog voor meer dan alleen de operatie, bent proactief en zorgt hierdoor voor realisatie van voorstellen, verbetert continu en ziet mogelijke oplossingen.

Als coach weet je je medewerkers te ontwikkelen en ruimte te geven, waarbij je outputgericht sturing geeft en hoofd- en bijzaken kunt onderscheiden. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Je bent gericht op samenwerking en wilt samen met je team meewerken aan de doelen van de organisatie.

Uiteraard heb je een afgeronde HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur juridisch, en ben je bereid deel te nemen aan het Management Development traject binnen ARAG. Overige competenties die nog van toepassing zijn: overtuigingskracht, invoelingsvermogen, plannen en organiseren en prestatiegerichtheid.

Wij bieden

  • Een marktconform salaris, binnen een range van € 3.710, - tot maximaal € 5.830, - bruto per maand afhankelijk van ervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een dertiende maand, gunstige pensioenregeling, 200 uur vakantie, de mogelijkheid om roostervrije uren op te bouwen, studiekostenregeling;
  • Verder bieden wij een informele werksfeer en is er mogelijkheid tot variabele werktijden.
Kijk op www.arag.nl bij 'arbeidsvoorwaarden' voor meer informatie over ons complete arbeidsvoorwaardenpakket.

De startdatum zal per direct zijn.
Een assessment zal deel uitmaken van de selectieprocedure

Contactgegevens

Voor online solliciteren: https://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Wil je alvorens te solliciteren eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Jolien Klomp, HR adviseur (tel: 033 - 4342381) of René Loock, Manager Rechtshulp (tel: 06 - 30324930)

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.