Startend jurist privaatrecht gezocht!

Werkgever
AT Osborne
Plaats
Baarn
Regio
Utrecht
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar

Solliciteer op deze vacature

Wel eens gehoord van het nieuwe Thialf stadion? Of van de Noord-Zuidlijn? Of de realisatie van het allereerste particle therapy centre voor de bestraling van kankerpatiënten?

De juristen en advocaten van AT Osborne Legal Services helpen opdrachtgevers dagelijks om dit soort spraakmakende en maatschappelijk relevante projecten tot een succes te maken. Dit doen we onder meer door samen te werken met de andere disciplines bij AT Osborne, innovatief te zijn met aanbestedingen en contracteren én altijd oog te houden voor de praktijk.

Daarmee opereren we op de grens van strategieontwikkeling, projectmanagement en hoogwaardige juridische bijstand. Een unieke propositie in Nederland. Daarnaast ontwikkelen we innovatieve diensten voor onze opdrachtgevers, zoals het visualiseren van een aanbesteding door korte animatievideo’s. Bij ons gaan starters direct aan de slag in projecten. Je komt in een groep met andere Young Osborne Professionals. Met hen neem je deel aan een gericht opleidingsprogramma waarin je leert over andere kennisgebieden, adviesvaardigheden opdoet en juridische expertise opbouwt.

Ben/heb jij:

  • een juridische afgeronde opleiding op Masterniveau (Privaatrecht WO) met goede studieresultaten?
  • interesse in bouwrecht en/of aanbestedingsrecht?
  • proactief, energiek en ondernemend: een echte aanpakker?
  • analytisch sterk en met een brede blik?
  • een echte teamspeler?


Dan hopen we jou binnenkort wellicht te mogen begroeten als nieuwe collega!

Wij bieden jou in ieder geval inspirerende collega’s, uitdagend werk en een gericht opleidingsprogramma (via onder meer onze eigen AT Osborne Academy) om jouw talent nog verder te ontwikkelen. AT Osborne scoort daarnaast hoog op servicegerichtheid, innovatievermogen, maatschappelijk verantwoord werken en financiële prestaties. Zo hebben wij ons onlangs onderscheiden als één van de Best Workplaces (Great Place to Work, 2017).
Meer weten over AT Osborne Legal Services of deze functie? Kijk op onze website of neem dan contact op met mr. Marjolijn Tausch via telefoonnummer 035 – 543 43 43 of marjolijn.tausch@atosborne.nl.

Solliciteren?
Stuur dan het volgende naar solliciteren@atosborne.nl o.v.v. ‘startend jurist privaatrecht’:

  • Je CV;
  • Je cijferlijst;
  • Een korte motivatiebrief.

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.