Advocaat Medewerker / Advocaat Stagiair

Werkgever
B& Familierechtadvocaten
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht met speciale aandacht voor het IPR.

B& Familierechtadvocaten is volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht en centraal gevestigd in Utrecht. Wij zijn op zoek naar een collega ter uitbreiding van ons team.

Door onze specialisatie behandelen wij dossiers op vrijwel alle deelgebieden van het personen- en familierecht, en met relatief veel cliënten in het buitenland speelt ipr een belangrijke rol in onze dagelijkse praktijk.

Het kantoor is modern, mooi gelegen en  goed bereikbaar met een eigen parkeervoorziening voor zowel medewerkers als cliënten. De werksfeer is informeel en het kantoor biedt ruimte om deels thuis te werken. De advocaten worden ondersteund door een secretariaat en juridisch medewerkers.

Je bent advocaat-medewerker of advocaat-stagiair met een vergevorderde stage en hebt aantoonbare ervaring en sterke interesse in het personen- en familierecht. Je wilt verder in het personen- en familierecht en bent op zoek naar een kantoor waar je je kunt doorontwikkelen op dit vakgebied. Je bent beschikbaar voor een full-time functie (4 dagen behoort tot de mogelijkheden).

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur je brief met cv naar mr. A.S. Bakker (bakker@bnadvocaten.nl)

Heb je vooraf vragen over de vacature of functie? Bel ons gerust: 030-2679393.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

B& Familierechtadvocaten

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.