( Beginnend) advocaat-medewerker of advocaat-stagiaire

Werkgever
Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten B.V.
Regio
Zuid-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Kantooromschrijving:

Je komt te werken in een dynamisch en veelzijdige advies- en procespraktijk met geweldige cliënten en zaken. We behandelen onder meer branden, diefstallen, instortingen en fraudes en in steeds toenemende mate AOV-geschillen. Omdat men steeds meer de weg weet te vinden naar ons kantoor zijn wij op zoek naar versterking van het huidige team.

 

Functiebeschrijving:

Ons kantoor concentreert zich op de echte toga-advocatuur; het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. We treden op voor zowel ondernemingen als particulieren. Onze praktijk bestaat niet alleen uit het schrijven van (proces)stukken, maar ook uit actief rechercheren om vervolgens de resultaten daarvan te vertalen in een werkbaar juridisch advies, wars van poeha.


Profiel:
Wij zoeken de beste (toekomstige) advocaat. Of je nu net bent afgestudeerd of alervaring hebt binnen het bedrijfsleven of de advocatuur, het gaat ons er om dat de juiste persoon de juiste zaken behandelt. Je bent in ieder geval gedreven, analytisch, accuraat, nieuwsgierig en creatief. Het is topsport. Je kunt (dus) tegen een stootje. Je wilt, net als wij, de beste zijn. Voorts heb je een gezonde ondernemerszin; nieuwe zaken komen immers niet zomaar aanwaaien.


Belangstelling?
Stuur een korte motivatie, voorzien van een
C.V., per e-mail naar mr. M. Ripmeester e-mailadres: mr@verzekeringsadvocaten.nl 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.