Ervaren advocaat-medewerker ondernemingsrecht (M&A en aandeelhoudersgeschillen)

Werkgever
Blenheim
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

Blenheim is een modern Amsterdams advocatenkantoor, gericht op de ondernemingsrechtpraktijk in al zijn facetten.

Blenheim Advocaten is een innovatief advocatenkantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten. Blenheim heeft een sterke focus op het ondernemingsrecht, doelgroep is de DGA. Er wordt met een team van 30 advocaten gewerkt met een bezieling voor ondernemerschap. "Work-life balance" staat hoog in het vaandel, de atmosfeer bij Blenheim is bijzonder; het is er prettig werken.

Blenheim is altijd op zoek naar de kortste weg om het probleem voor de klant van tafel te krijgen. Dat typeert Blenheim Advocaten. Onze klanten zijn ondernemers. Mensen die vragen om een helder antwoord op vaak complexe vragen.

Door haar lidmaatschap van LAW, een internationaal netwerk met 100 leden en 4000 advocaten in 50 landen, bedient Blenheim veel internationale klanten. Blenheim heeft tevens in-house een hoog gespecialiseerde German- en Anglo-American Desk.  

Voor het begeleiden en adviseren van onze klanten in overnameprocessen en aandeelhoudersgeschillen zoeken wij een:

 

Ervaren Advocaat-medewerker ondernemingsrecht

 

 

Wij komen graag in contact met een advocaat-medewerker die minimaal 7 jaar ervaring heeft met transacties en bij voorkeur ook ervaring heeft met OK procedures en het oplossen van aandeelhoudersgeschillen. Je bent een netwerker pur sang, hebt affiniteit met ondernemers en ondernemerschap en je hebt leiderschapskwaliteiten. Je hebt het vermogen tot het werven en binden van klanten en denkt graag mee over mogelijkheden tot verdere uitbouw van de praktijk.

 

Je gaat werken in een bestaande praktijk, waarbij je verantwoordelijk wordt voor de aansturing van een corporate team bestaande uit zo’n 5 advocaten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en je een voorkeursgebied eigen te maken. Toetreding op termijn als salary-partner behoort tot de mogelijkheid.

 

 

Wij bieden

Blenheim biedt een interessant carrière pad in een inspirerende werksfeer, met doorlopende interne opleidingen, goede beloningsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van postdoctorale opleidingen.

 

Geïnteresseerd?

Indien je geïnteresseerd bent in dit voorstel nodigen wij je uit contact op te nemen met :

mr. Beep Rietjens-Van Werven. Je kunt haar bellen (020-52 10 100) of mailen (brietjens@blenheim.nl).

Solliciteer op deze vacature


 

Blenheim

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jbb.nl.