Paralegal

Werkgever
bol.com
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Handel
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Over bol.com

Bol.com heeft inmiddels meer dan 8 miljoen klanten en werkt samen met duizenden leveranciers en partners. Dat brengt grote uitdagingen met zich mee, ook op juridisch vlak. Wanneer heeft een klant recht op een vervangend of gerepareerd product? Wanneer mogen wij klantgegevens voor direct marketing doeleinden inzetten? Wat is de opzegtermijn van een overeenkomst? Wat is het effect van nieuwe wetgeving en jurisprudentie op onze organisatie? Het zijn vragen die ons legal team samen met de business onderzoekt én beantwoordt.

 

Als Paralegal ben je onderdeel van het enthousiaste legal team (5 fte) dat de business ondersteunt. Je faciliteert de legal counsels door informatie rondom klantcases te verzamelen en argumenten te verzamelen ten behoeve van het opstellen van verweerschriften. Bovendien houd je de veranderende wet- en regelgeving bij en maak je de impact daarvan op onze organisatie inzichtelijk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van het contractenarchief, bewaak je de uniformiteit van de contracten en ondersteun je bij de afhandeling van inkoopcontracten.

 

In het kort

  • Proactief ondersteunen van de legal counsels
  • Waarbij je zowel inzoomt op legal vraagstukken als op administratieve taken
  • Spotten, analyseren en duiden van veranderende wet- en regelgeving
  • Beheren van het contractenarchief, bewaken uniformiteit contracten


Wie jij bent
Je bent een enthousiaste regelaar met liefde voor het juridische vakgebied. Je komt goed tot je recht in een organisatie met enthousiaste en commerciële mensen. Het tempo is hoog en niet alles is strak geregeld. Je schept orde waar nodig en mensen werken graag met je samen. 

 

Must haves

  • Bachelor of Laws
  • Je hebt ervaring met het verzamelen en structureren van juridische informatie
  • Je kunt wijzigingen in relevante wet- en regelgeving inzichtelijk maken
  • Je bent pragmatisch, analytisch, positief/kritisch en hebt gevoel voor commercie

 

Jouw werkomgeving
Bol.com biedt je een unieke kans om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het succes van de meest populaire webwinkel van Nederland en België. Als Paralegal ben je onderdeel van een klein team van enthousiaste legal professionals en mag je rekenen op een open en informele bedrijfscultuur, waarbinnen samenwerking de standaard is en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.