Brunel Legal Trainee Overheidsjurist

Werkgever
Brunel
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Ben jij een ambitieuze wo- of hbo-jurist met een achtergrond in het publiekrecht, privaatrecht en/of het Europees recht? Wil jij werkervaring op doen binnen de overheid en dit combineren met een intensief opleidingsprogramma met persoonlijk ontwikkeltraject? Lees dan snel verder over het Brunel legal traineeship overheidsjurist!

 

 

De functie

Het traineeship biedt jou de mogelijkheid om de door jouw opgedane kennis tijdens je studie in de praktijk te brengen bij een van onze opdrachtgevers binnen de overheid. Gedurende dit traject word je begeleid door een consultant en gecoacht door een senior jurist van Brunel waar je met al jouw vragen terecht kunt. Naast het opdoen van ervaring in de praktijk volg je een intensief opleidingstraject bij Brunel gericht op het ontwikkelen van vaardigheden, speciaal gericht op het werken bij de overheid, en het verdiepen en verbreden van jouw inhoudelijke kennis. Het opleidingstraject bestaat uit een algemeen deel en een persoonlijk traject, ontwikkeld in samenwerking met onze partners binnen de overheid. Het algemene deel ziet op het ontwikkelen van vaardigheden die vereist zijn voor het goed kunnen functioneren binnen de overheid. Je leert nota’s en regelingen schrijven, in een politieke omgeving bruikbaar juridisch advies geven en pleiten, presenteren en onderhandelen. Je volgt algemeen inhoudelijke trainingen met de andere trainees en individuele trainingen in de richting waarin jij je wilt specialiseren.

 

Over jou

  • Wo-studie rechtsgeleerdheid of een hbo-opleiding in juridische richting
  • Basiskennis van het publiekrecht, privaatrecht en/of het Europees recht 
  • Juridische professional
  • Oplossingsgericht
  • Snel schakelend 
  • Creatief
  • Beleid- en omgevingsgevoelig 
  • Overtuigend 
  • Flexibel

 

Wat wij bieden

Als Brunel legal trainee overheidsjurist kom je in dienst van Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Je gaat direct aan de slag bij een van de opdrachtgevers van Brunel en volgt daarnaast een persoonlijk en intensief opleidingstraject om zo jouw carrière te versnellen. De wisselwerking tussen theorie en praktijk zorgt voor het ideale leerproces. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

 

Over ons

Brunel is de organisatie die de overheid al bijna 20 jaar voorziet van goede juristen. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd bestaande uit gemeentes, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en natuurlijk de Rijksoverheid. Daarnaast behoren organisaties als de politie, hogescholen en universiteiten ook tot onze opdrachtgevers, die frequent een beroep op ons doen. Bij Brunel ben je verzekerd van uitdagende functies binnen de overheid en wordt er dagelijks hard gewerkt aan jouw carrière.

Contactgegevens

Inge van der Ster

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Brunel

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.