Jurist Aanbestedingsrecht

Werkgever
Brunel
Plaats
Amsterdam
Regio
Heel Nederland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Door de sterke vraag binnen de overheid/semioverheid is Brunel continu op zoek naar ervaren aanbestedingsrecht juristen. Met jouw juridische expertise zorg jij dat aanbestedingsprocedures bij onze opdrachtgevers goed verlopen.

 

De functie

Als jurist aanbestedingsrecht ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van organisaties bij juridische vraagstukken op het gebied van (Europees) aanbestedingsrecht- en contractenrecht. Bij complexe Europese aanbestedingstrajecten vervul jij de rol van jurist en toets jij onder andere aan de gekozen manier van aanbesteden en eisen die aan inschrijvers worden gesteld. Ook toets jij of de aanbesteding past binnen de huidige wet- en regelgeving bijv. juridische vraagstukken op het gebied van Europese aanbestedingsstrategie, perceelindeling, Gids Proportionaliteit. Bij minder complexe aanbestedingstrajecten adviseer je de betrokken inkoper over deze aspecten. Je houdt je bezig met het opstellen van contracten. Jij adviseert over de vervolgstappen die gedaan moeten worden wanneer een contractpartner zich niet aan de afspraken houdt. Daarnaast houd je de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, jurisprudentie en wijziging in wet- en regelgeving in de gaten en vertaal je de gevolgen hiervan naar de organisatie.

 

Over jou

Wil jij werk maken van jouw carrière als jurist aanbestedingsrecht met Brunel? Dan heb je:

 • Een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht bij voorkeur in de richting van aanbestedingsrecht
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van (Europees) aanbestedingsrecht
 • Gevoel voor bestuurlijke en/of politieke verhoudingen
 • Kan de business belangen en risico’s van een organisatie goed in kaart brengen
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Je werkt snel, pragmatisch, zelfstandig en resultaatgericht
 • Sterke adviesvaardigheden en analytisch vermogen

 

Wat wij bieden

Als jurist aanbestedingsrecht gedetacheerd worden door Brunel Legal betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. We verwelkomen je graag in onze organisatie en stellen je voor aan gerenommeerde organisaties. Bij Brunel Legal staat jouw loopbaan voorop. Daarnaast kun je ook nog eens rekenen op:

 • Flexibiliteit met uitzicht op een vast contract
 • Volop ruimte om je als specialist – in de breedte en in de diepte – verder te ontwikkelen
 • Een vast maandsalaris met bonus opportunity
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van een Grotius-opleiding of een cursus bij OSR opleidingen. Jouw juridische carrière komt in een stroomversnelling
 • Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
 • Een gunstige pensioenregeling. Zodat het nu goed met je gaat, en later ook
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Er is meer dan werk alleen

 

Over ons

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We zijn actief binnen de vakgebieden Finance & Risk,Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie,HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 10.000 medewerkers, verdeeld over 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden.

 

Bij Brunel Legal hebben we kennis van de markt, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot jouw professionele ontwikkeling. We kennen tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB bedrijven tot multinationals. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten en houd je tijd over om te doen waar jij goed in bent: uitblinken in je vak.

 

Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu.

Contactgegevens

Inge van der Ster

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Brunel

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.