Sourcing Consultant - Legal

Werkgever
Brunel
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
HBO, HBO+, WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Ben jij jurist en houd jij van de vrijheid om zelf te kunnen ondernemen? Dan weet jij als geen ander wat er voor nodig is om vanuit een zelfstandige en proactieve houding je klantenportefeuille te adviseren bij complexe arbeidsmarktvraagstukken.

 

De functie

In de functie van sourcing consultant ben je verantwoordelijk voor het planmatig verder op- en uitbouwen en onderhouden van jouw klanten- en kandidatenkring. New business genereren is een belangrijk onderdeel van jouw functie, maar relatiebeheer is evenzeer van groot belang. Doel is om tevredenheid van de klant en kandidaat te waarborgen en tegelijkertijd meer business te genereren. In deze functie ligt het accent op de meer complexe klantvraagstukken. Je bent inhoudelijk een sterke gesprekspartner op het gebied van capaciteitsproblematiek en brancheontwikkelingen. Natuurlijk houd je je ook bezig met de kandidaatzijde. Door voortdurend in contact te staan met je doelgroep, ken je hun behoeftes en weet je op welke projecten zij waarde kunnen toevoegen. Door jouw juridische achtergrond kun je ook inhoudelijk de perfecte vertaalslag maken tussen klant en kandidaat. Ook blijf je jouw medewerkers coachen op gebied van carrièreplanning.

 

Over jou

  • Winnaar
  • Enthousiast en ambitieus
  • Optimistisch van aard en resultaatgericht
  • Ondernemend, commercieel ingesteld en representatief
  • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
  • Kennis van diverse rechtsgebieden
  • Bij voorkeur relevante werkervaring in de arbeidsbemiddeling
  • Afgeronde juridische studie

 

Wat wij bieden

Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop! Je zult deel uitmaken van een dynamisch, jong, energiek en professioneel team. Je krijgt alle ruimte voor ondernemerschap, resultaatgerichtheid en eigen initiatief. Om deze en ook andere competenties verder door te ontwikkelen, voorzien wij in diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris, een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket, met uiteraard een mobiele telefoon, laptop en leaseauto en een aantrekkelijke bonusregeling.

 

Over ons

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Legal, Finance, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 10.000 medewerkers. Brunel opereert vanuit een eigen internationaal netwerk met 97 kantoren in meer dan 35 landen verspreid over 6 continenten. In Nederland heeft Brunel 7 kantoren verspreid door het hele land.

Contactgegevens

Inge van der Ster

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Brunel

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.