Advocaat-stagiair(e) / beginnend advocaat-medewerker Insolventie- & Ondernemingsrecht

Werkgever
Certa Legal Advocaten
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Certa Legal - Improving your business is our law

Functie

Ons team Insolventie- en Ondernemingsrecht houdt zich niet alleen bezig met de afwikkeling van surseances en faillissementen maar ook met de advisering onder meer op het gebied van financiering en zekerheden, overnames (al dan niet uit faillissement) bestuurdersaansprakelijkheid en aandeelhoudersgeschillen. Om verder te bouwen aan ons motto ‘Your business is our law’ zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze advocaat-stagiaire/beginnend medewerker.

 

Profiel

Ben jij pro-actief, cliëntgericht en creatief? Heb jij een hands-on mentaliteit en beschik jij over een goede dosis humor? Ben jij naast een echte teamplayer ook een goede jurist die leergierig, flexibel, enthousiast, ondernemend en overtuigend is dan maken wij graag nader kennis met jou.

 

Wie wij zijn
Certa Legal Advocaten is een zelfstandig advocatenkantoor met een sterke focus op ondernemingen en ondernemers. Op dit moment telt Certa Legal ca. 15 advocaten die een breed scala aan cliënten bedienen, actief in sectoren zoals vastgoed, tech/startup en zorg. Certa Legal specialiseert zich op een aantal rechtsgebieden zoals faillissementsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en fiscaal recht. Naast gedegen juridisch advies, staat een pragmatische aanpak hoog in het vaandel. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen. Rechtstreeks en persoonlijk contact met de cliënt en elkaar staat voorop.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende functie bij een jong kantoor in hartje Amsterdam, met een open en informele werksfeer. Wij investeren in de groei van onze medewerkers en geven jou de kans om je talenten te ontwikkelen. Dit doen wij onder andere door in-house cursussen te organiseren vanuit onze Certa Legal Academy, met een focus op zowel inhoudelijke kennis als soft skills. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. 


Sollicitatie
Ben jij de advocaat die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie (CV, motivatiebrief, cijferlijsten en stage-beoordelingen) aan Chantal Heruer, heruer@certalegal.nl. 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Certa Legal Advocaten

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.