Incasso Jurist

Werkgever
Certa Legal Advocaten
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland, Randstad
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
HBO, HBO+, WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Parttime, Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Certa Legal - Improving your business is our law

Functie

De incassopraktijk van Certa Legal Advocaten verzorgt het gehele incassotraject van  onderzoek en advisering tot onderhandelingen en het voeren van juridische procedures.

Als incasso jurist zorg je zelfstandig voor een goede afhandeling van de incassodossiers en voor een goede relatie met de cliënt.   

 

Tot jouw verantwoordelijkheden behoren onder andere:

 

  • De zelfstandige behandeling van incassodossiers in de meest ruime zin, van het aannemen van de opdracht tot de gerechtelijke procedure;
  • Het begeleiden en monitoren van het hele juridische- en uitvoeringstraject en aansturen van ondersteunende medewerkers;
  • Het organiseren van een periodiek overleg met collega’s;
  • Het actief monitoren van de administratieve en commerciële organisatie, en deze optimaliseren waar mogelijk;
  • Zorgen voor het up to date houden van de informatie systemen (Collector, LegalSense, Contactmanager) en de projectadministratie van de incassopraktijk;
  • Het onderhouden en uitbreiden van bestaande relaties en de  werving van nieuwe opdrachten.

 

Profiel

De kandidaat die wij zoeken beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding Nederlands Recht en heeft minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring. Je bent nauwkeurig, cliëntgericht, hebt een commerciële instelling en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Je weet je goed uit te drukken in woord en geschrift en bent representatief. Tot slot ben je een echte teamplayer.

 

Wie wij zijn
Certa Legal Advocaten is een zelfstandig advocatenkantoor met een sterke focus op ondernemingen en ondernemers. Wij bedienen een breed scala aan cliënten, actief in sectoren zoals vastgoed, tech/startup en zorg. Certa Legal Advocaten specialiseert zich op een aantal rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht, vastgoed- en huurrecht. Naast gedegen juridisch advies, staat een pragmatische aanpak hoog in het vaandel. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen. Rechtstreeks en persoonlijk contact met de cliënt en elkaar staat voorop.

 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie bij een jong kantoor in hartje Amsterdam, met een open en informele werksfeer. Doorgroeien binnen de advocatuur behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij investeren in de groei van onze medewerkers en geven jou graag de kans om je talenten te ontwikkelen. Dit doen wij onder andere door in-house cursussen te organiseren vanuit onze Certa Legal Academy, met een focus op zowel inhoudelijke kennis als soft skills. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. 

 

Sollicitatie
Ben jij de jurist die wij zoeken? Stuur dan uiterlijk 31 januari 2018 je CV, motivatiebrief en cijferlijst(en) aan Chantal Heruer, heruer@certalegal.nl. 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Certa Legal Advocaten

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jbb.nl.