Advocaat-Stagiair(e) Bestuursrecht

Werkgever
Damsté advocaten - notarissen U.A.
Plaats
Enschede
Regio
Overijssel
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Parttime, Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Vanwege uitbreiding van onze sectie Vastgoed en Overheid zijn wij op zoek naar:

 

ADVOCAAT-STAGIAIR(E) BESTUURSRECHT

 

De sectie Vastgoed en Overheid is één van de grootste secties van ons kantoor. Het werkgebied van deze sectie is de vastgoedbranche en de overheid. Onze advocaten behandelen zowel bestuursrechtelijke als civielrechtelijke zaken. Wij zoeken een nieuw talent die in het bestuursrecht is afgestudeerd.

 

Als advocaat-stagiair bestuursrecht werk je in een advies- en  procespraktijk. Je werkt op het brede gebied van het bestuursrecht, met een nadruk op het adviseren van en optreden  voor gemeenten.

 

Heb jij affiniteit met het bestuursrecht en ben jij gedreven en ambitieus? Ben je woonachtig in de regio Twente of bereid om naar deze regio te verhuizen? Dan is Damsté op zoek naar jou.

 

Damsté biedt een prettige en informele werksfeer en een goede begeleiding tijdens de opleiding. Als advocaat-stagiair(e) bij Damsté draai je direct mee in de praktijk en krijg je de gelegenheid om jouw kwaliteiten te laten zien door mee te werken aan lopende zaken. Als advocaat-stagiair(e) dien je te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Anne Harperink (Manager Personeel en Organisatie): 053-484 00 34, of mailen naar harperink@damste.nl.

 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Damsté advocaten - notarissen U.A.

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.