Advocaat-Stagiair(e) Bestuursrecht

Werkgever
Damsté advocaten - notarissen U.A.
Plaats
Enschede
Regio
Overijssel
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Parttime, Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Damsté advocaten en notarissen. Dagelijks werken we met meer dan honderd specialisten aan de meest uiteenlopende vragen van onze cliënten. Gedreven specialisten die vanuit verschillende expertises nauw met elkaar samen werken en zo het beste in zichzelf en elkaar naar boven halen.

 

Wij zoeken.

 

Een advocaat-stagiair(e) Vastgoed en Overheid. Als advocaat-stagiair(e) draai je direct mee in de praktijk en krijg je de gelegenheid om jouw kwaliteiten te laten zien door mee te werken aan zeer uiteenlopende zaken. Jouw werkgebied is de vastgoedbranche en de overheid. Je behandelt zowel bestuursrechtelijke als civielrechtelijke zaken. Je werkt in een advies- en procespraktijk in het brede gebied van het bestuursrecht, met een nadruk op het adviseren van en optreden voor gemeenten.

 

Wie ben jij?

 

  • Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding.
  • Je bent gedreven, ambitieus en vindingrijk.
  • Je hebt een commerciële instelling.
  • Drive en oplossingsgerichtheid zijn sleutelwoorden die op jou van toepassing zijn.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent woonachtig in de regio Twente of bereid om naar deze regio te verhuizen. 

 

Wat kun je verwachten?

 

We geven jou de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en kansen voor jezelf te creëren. Of het nu gaat om je vakkennis verder te verdiepen of een nieuw rechtsgebied in de markt te zetten: bij Damsté helpen we je graag op weg!

 

We denken liever in mogelijkheden dan in de beperkingen van ons kunnen. Zo krijgen we ideeën van de grond, blijven we onze cliënten verrassen en weten we elkaar steeds weer te inspireren en motiveren.

 

En natuurlijk houden we van ons vak. Om scherp te blijven geven we je de ruimte om afstand te nemen. De juiste balans tussen werk en privé houd je fris en maakt je een betere advocaat of notaris.

 

We  bieden een prettige en informele werksfeer en een goede begeleiding tijdens de opleiding. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 

Bij Damsté hechten we veel waarde aan kennisontwikkeling. Via ons eigen opleidingsinstituut Damsté Opleidingen voorzien we in de permanente educatie van onze medewerkers. Daarnaast delen we veel kennis met onze (potentiele) cliënten middels ons kenniscentrum en het geven van lezingen en workshops.

 

 

Interesse?

Herken jij je in deze vacature? Of wil je meer weten over de functie of ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager personeel en organisatie (053 484 00 34) of solliciteer direct via onderstaande knop!

 

Vertel ons wat voor advocaat jij wilt worden!

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Damsté advocaten - notarissen U.A.

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.