Gevorderde advocaat-stagiaire/beginnend advocaat-medewerker

Werkgever
De Brouwer Advocaten
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar

Solliciteer op deze vacature

De Brouwer Advocaten zoekt voor een nieuwe vestiging in Rotterdam een

 

Gevorderde advocaat-stagiaire/beginnend advocaat-medewerkerBedrijfsprofiel

De Brouwer Advocaten bestaat 12 jaar. In de afgelopen jaren hebben wij de organisatie geprofessionaliseerd en alle processen geautomatiseerd. Daarnaast hebben wij onze praktijk fors uitgebreid. In dat dynamische proces zijn wij gekomen waar we nu staan: een kantoor met 20 medewerkers, waaronder 6 advocaten en 2 juristen.

Bedrijfscultuur

De Brouwer Advocaten richt zich op meerdere disciplines zoals arbeidsrecht, bestuursrecht, personen- en familierecht, letselschade, algemeen verbintenissenrecht en strafrecht. Naast het zelfstandig behandelen van dossiers wordt het binnen kantoor gestimuleerd om in teams te werken om zo een nog beter resultaat te kunnen behalen. Een ander belangrijk onderdeel van de cultuur van kantoor is de klantgerichte instelling van alle medewerkers; het werk bestaat niet alleen uit het juridisch inhoudelijke aspect, het is de cliënt die centraal staat en die oprechte interesse verdient.

Functie-eisen

Wij zoeken een Gevorderde advocaat-stagiaire/beginnend advocaat-medewerker met een proactieve houding die een aantal jaren werkervaring heeft binnen de rechtspraak. Je bent afgestudeerd in Nederlands recht, bij voorkeur met uitstekende studieresultaten. Je bent ambitieus, energiek, commercieel en marktgericht ingesteld. Je volgt ontwikkelingen op de voet en bent scherp van geest. Gedegen kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een pre. Je stelt hoge eisen aan het eigen werk en dat van anderen. Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Daarbij beschik je over:

 

  • Afgeronde Beroepsopleiding is een pré;
  • minimaal 3 jaar ervaring binnen de rechtspraak;
  • doorzettingsvermogen en je staat open voor ontwikkeling;
  • scherp analytisch vermogen;
  • ambitie, enthousiasme;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • commerciële instelling met het oog op pragmatische oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een brede functie met een grote verantwoordelijkheid en perspectief voor de toekomst, maar het belangrijkste is wel dat je werkt bij een dynamisch en ambitieus kantoor met betrokken collega’s.

Je gemotiveerde brief waarin je aangeeft waarom jij ons team wilt komen versterken, stuur je voor 30 november 2017, voorzien van cv (met pasfoto) en eventuele referenties, aan mr. W.H.J.W. de Brouwer

 

De Brouwer Advocaten

Postbus 24100

3007 DC Rotterdam

recruitment@debrouweradvocaten.nl

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.