(senior) Juridisch medewerker

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO, HBO+, WO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

Ter versterking van het notariële team van de sectie Vastgoed van Dirkzwager zijn we op zoek naar een ervaren fulltime juridisch medewerker met een afgeronde opleiding HBO rechten, klerkenopleiding of vergelijkbaar.

 

Het notariaat binnen de sectie vastgoed werkt voor veel grote opdrachtgevers, waaronder multinationals, institutionele beleggers en (semi-)overheden. Daarbij treden wij op als onpartijdig adviseur van koper én verkoper, maar desgewenst ook als adviseur van één van beide partijen. Met onze specifieke kennis zijn wij veel cliënten van dienst bij juridische kwesties van uiteenlopende aard.

 

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verrichten van alle voorkomende notariële werkzaamheden in de vastgoedpraktijk van het notariële deel van de sectie. Na een gedegen  inwerkperiode  ga je zo veel mogelijk zelfstandig aan de slag met de begeleiding van onder andere overdrachten van vastgoed (oudbouw en nieuwbouw), het vestigen van opstal- en erfpachtrechten en andere vastgoed gerelateerde notariële werkzaamheden.

 

Voor deze functie is een aantoonbare belangstelling voor de notariële aspecten van vastgoed essentieel. Ervaring binnen het notariaat is vereist. Heb jij een commerciële en ondernemende instelling, een pro-actieve houding, ben je communicatief en juridisch sterk en is het vastgoed jouw vakgebied dan biedt Dirkzwager je een mooie zelfstandige baan met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen, door te groeien en een eigen rol binnen de sectie te verwerven.

 

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met John Wijnmaalen of Anouk Bisseling op 026 – 36 55 558. 

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.