Advocaat-medewerker financieel recht

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

Ter uitbreiding van de staak financieel recht, onderdeel van de sectie ondernemingsrecht, op ons kantoor in Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende advocaat-medewerker met ca. 4 jaar ervaring.

 

Als advocaat-medewerker financieel recht ben je goed op hoogte van de Wet op het financieel toezicht en aanverwante regelgeving, zoals titel 7: 2A BW, de WCK, Wwft en de Wet OHP.

Je adviseert en procedeert over alle aspecten van financieel recht zoals zorgplicht, het verlenen van beleggingsdiensten, kredietverleningen, zakelijke zekerheden en financiële producten waaronder (rente)derivaten.

Je werkt samen in een hecht team van ondernemingsrecht advocaten en (kandidaat-) notarissen. De praktijk is deels internationaal dus kennis van en vaardigheid in de Engelse taal is nodig.

 

Heb jij een gedreven commerciële instelling, ben je analytisch sterk en ben je goed thuis in de Engelse taal, dan biedt Dirkzwager je een mooie advies- en procespraktijk met de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een prima (financieel recht) advocaat.

Voor informatie over deze functie of in geval van vragen kun je contact opnemen met mr. Chantal van den Borne op telefoonnummer 026 - 353 83 30.


Solliciteren
Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie, cv, ongeschoonde cijferlijsten bachelor en master en eventuele stageverklaring(en) naar ons:


Dirkzwager advocaten & notarissen
t.a.v. Petra Kiphardt
Postbus 111
6800 AC  Arnhem
kiphardt@dirkzwager.nl

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.