Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

De sectie Ondernemingsrecht van ons kantoor in Arnhem breidt uit en daarom zijn wij op zoek naar een commercieel vaardige advocaat-medewerker. De sectie houdt zich bezig met procesrecht, (internationaal) contractenrecht, fusies en overnames, bankrecht en insolventierecht.

 

Als teamplayer voel je je als een vis in het water in ons hechte team van advocaten en (kandidaat-)notarissen. Je gaat werken in de brede ondernemingsrechtpraktijk variërend van adviseren tot procederen. De focus van je praktijk ligt op het vlak van fusies & overnames en wordt deels ook in het Engels gevoerd.

 

Wij zoeken een gedreven advocaat met een positieve en enthousiaste (levens)houding. Ben je daarnaast analytisch en juridisch sterk dan biedt Dirkzwager je een prettige omgeving en mooie praktijk.

 

Deze procedure loopt via Elderson Executive Search.
Voor informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure verwijzen we je naar http://www.eldersonexecutivesearch.nl/

Contactgegevens

Elderson Executive Search
www.eldersonexecutivesearch.nl
info@eldersonexecutivesearch.nl
+31 (0)6 53 858 758 (Saskia Elderson)

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.