Advocaat-medewerker sectie Aansprakelijkheid, schade & verzekering

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

De sectie Aansprakelijkheid, schade & verzekering van Dirkzwager – met ruim 20 advocaten de grootste schadesectie van het land – heeft plek voor ambitieus gevorderd talent.

 

Je komt te werken in een levendige en veelzijdige proces- en adviespraktijk. Wij staan een grote verscheidenheid aan cliënten bij, waaronder begrepen verzekeraars, assurantiemakelaars, verzekerden en (overige) bedrijven. Iedere advocaat heeft eigen aandachtsgebieden. Als sectie bestrijken we alle facetten van het aansprakelijkheids-, schade- en verzekeringsrecht. Daarbij kan onder meer gedacht worden aan letselschade (o.a. werkgeversaansprakelijkheid), schadevergoedingsrecht, (verzekerings)fraudezaken, commerciële handelsgeschillen, beroeps- en productaansprakelijkheid, etc.

 

De focus van deze vacature ligt op de letselpraktijk, zodat interesse hierin een vereiste is.

 

We zijn op zoek naar een gedreven, zelfstandige en vooral analytisch sterke advocaat-medewerker met ca. 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, wordt voorondersteld. Ook publiceren en netwerken is onderdeel van je werk. We hechten waarde aan een gedreven instelling en een proactieve houding.

 

Herken jij je in dit profiel? Dirkzwager biedt, naast goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer, een uitdagende praktijk met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te groeien.

 

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Harry Kruitwagen (advocaat en vennoot) via 026 – 353 83 02.


Solliciteren
Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie, cv, ongeschoonde cijferlijsten bachelor en master en eventuele stageverklaring(en) naar ons:


Dirkzwager advocaten & notarissen
t.a.v. Petra Kiphardt
Postbus 111
6800 AC  Arnhem
kiphardt@dirkzwager.nl

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.