Advocaat-stagiair(e) arbeidsrecht met aantoonbare affiniteit met pensioen

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

Je gaat vanuit het arbeidsrecht voornamelijk werken voor werkgevers in de profit- en nonprofit sector op het gebied van het brede arbeidsrecht en pensioenrecht. Daarnaast ga je voor pensioenuitvoerders, pensioenadviseurs en werkgeversorganisaties werken, waarbij jij je zult bezighouden met pensioenvraagstukken van zeer uiteenlopende aard. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit pensioenveranderingstrajecten, medezeggenschapsvraagstukken, verplichte deelnemingen en vrijstellingsprocedures bij bedrijfstakpensioenfondsen, pensioenontslagscenario’s, seniorenregelingen en geschillen over de uitleg en toepassing van pensioenreglementen. Naast de focus op pensioenrecht komen ook bredere arbeidsrechtelijke aspecten aan de orde, daar het pensioenrecht nauw verbonden is met het arbeidsrecht. 


Wij zijn op zoek naar een gedreven, ondernemende en scherpe advocaat-stagiair(e), die actief mee denkt en werkt in onze praktijk. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, wordt voorondersteld. We hechten waarde aan goede studieresultaten en relevante nevenactiviteiten, net als aantoonbare interesse voor of affiniteit met het pensioenrecht. 


Tijdens je opleiding zal je intensief worden begeleid, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Naast de verplichte Beroepsopleiding, volg je cursussen en neem je deel aan activiteiten van de Jonge Balie. Ook publiceren en netwerken zijn onderdeel van je werk.


Herken jij je in dit profiel? Dirkzwager biedt, naast goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer, een uitdagende praktijk met de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een uitstekend advocaat.


Heb je een vraag over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Frédérique Hoppers (senior advocaat Arbeidsrecht) op telefoonnummer 026 – 353 84 89.


Solliciteren
Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie, cv, ongeschoonde cijferlijsten bachelor en master en eventuele stageverklaring(en) naar ons:


Dirkzwager advocaten & notarissen
t.a.v. Petra Kiphardt
Postbus 111
6800 AC  Arnhem
kiphardt@dirkzwager.nl

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.