Advocaat-stagiair(e) Civielrechtelijke praktijk

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Nijmegen
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch, Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

Binnen de sectie gezondheidszorg van Dirkzwager is plaats voor een gedreven advocaat-stagiair(e).

 

Onze sectie gezondheidszorg heeft een landelijke proces- en adviespraktijk. Wij treden op in uiteenlopende kwesties waar zorginstellingen en professionals uit alle sectoren van de gezondheidszorg in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen.

 

Wij zoeken een stagiair(e) met een proactieve houding die analytisch en juridisch sterk is en belangstelling heeft voor een civielrechtelijke praktijk waarin met name het (medische) aansprakelijkheidsrecht centraal staat.  Beschik jij daarnaast over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, dan biedt Dirkzwager jou een aantrekkelijke praktijk en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

 

Bel voor vragen of meer informatie met mr. Koen Mous: 024 – 381 31 28.


Solliciteren
Wil je solliciteren? Klik dan op de solliciteerbutton boven of onder deze tekst.

 

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.