Advocaat-stagiair(e) vastgoed

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

De sectie Vastgoed in Arnhem zoekt toptalent!

 

De vastgoedwereld is dynamisch. Elke dag is anders. Wet- en regelgeving veranderen snel. Onze kennis delen wij met onze cliënten. Het contact met onze cliënten is laagdrempelig en proactief. Wij bedienen cliënten uit de regio en landelijk opererende partijen, bedrijven, non-profit organisaties en (semi)overheden. Intern is de werksfeer open en  informeel. Vakmanschap en integriteit zijn kernwaarden.

 

In verband met de uitbreiding van deze sectie zoeken wij een gedreven vindingrijke advocaat-stagiair(e) die civielrechtelijk is afgestudeerd, affiniteit heeft met agrarisch recht en die in (de directe omgeving van) Arnhem woont of komt wonen om als gespecialiseerd adviseur, begeleider en advocaat in voornamelijk civiele kwesties op te treden.

 

In de opleiding besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling tot een uitstekend advocaat. Heb jij een commerciële en ondernemende instelling, ben je mondeling en schriftelijk vaardig en ben je juridisch sterk, dan biedt Dirkzwager je een mooie

praktijk met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Heb je vragen bel dan voor meer informatie met José Jochemsen: (026) 353 83 09.

 

Voor informatie over ons kantoor en de sollicitatieprocedure kijk op www.dirkzwager.nl en www.werkenbijdirkzwager.nl. 

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.