Advocaten bestuurs- en omgevingsrecht

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

De sectie Vastgoed & Overheid in Arnhem zoekt voor de tak bestuurs-/omgevingsrecht gedreven en vindingrijke advocaten. 

 

Wij bieden voor zowel gevorderde als voor startende talenten een mooie toekomst in ons informele team. Je komt te werken in de dynamische praktijk waarin privaat- en publiekrecht in elkaar overvloeien.

 

Wij zoeken advocaten die proactief kennis delen met onze cliënten. Je kunt daarbij denken aan bedrijven, non-profit organisaties en (semi)overheden, zowel uit de regio als daarbuiten.

 

Heb jij een commerciële en ondernemende instelling en ben je juridisch sterk, bel dan met Jasper Molenaar op (026) 353 83 15 of stuur je sollicitatie naar Petra Kiphardt (Manager P&O).

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.