Kandidaat-notaris Gezondheidszorg

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

Ter uitbreiding van ons team in Nijmegen zoeken wij een enthousiaste beginnend kandidaat-notaris.

 

Is Ondernemingsrecht jouw vakgebied en wil je graag je talenten inzetten voor cliënten in zowel de profit als de not-for-profit sector (zorg, onderwijs, woningcorporaties) dan biedt Dirkzwager je een mooie notariële praktijk met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te groeien. Ben je juridisch sterk, heb je een commerciële en ondernemende instelling en een pro-actieve en communicatieve houding, dan zijn we op zoek naar jou.

 

Heb je specifieke vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met Peter-Jan Hopmans (notaris en vennoot) op
088 – 24 24 100.


Solliciteren
Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie, cv, ongeschoonde cijferlijsten bachelor en master en eventuele stageverklaring(en) naar ons:


Dirkzwager advocaten & notarissen
t.a.v. Petra Kiphardt
Postbus 111
6800 AC  Arnhem
kiphardt@dirkzwager.nl

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.