Kandidaat Notaris Ondernemingsrecht

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Dienstverband
Tijdelijk, Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kandidaat-notaris met een ondernemersfocus.

 

Binnen onze sectie Ondernemingsrecht van de vestiging Nijmegen werken tien juristen advocatuur en notariaat met hun ondersteuning samen op het gebied van het Ondernemingsrecht. Het notariaat van deze sectie richt zich met name op de DGA-praktijk en familiebedrijven. Wij adviseren onze cliënten op alle notariële rechtsgebieden, met de focus op de ondernemer. Als kandidaat-notaris word je actief betrokken bij alle voor de ondernemer relevante werkzaamheden.

 

Voor deze functie is een praktische instelling en belangstelling voor het Ondernemingsrecht essentieel. Ervaring in een algemene notariële praktijk en affiniteit met de stad Nijmegen en haar ondernemers is een pré. Heb jij een commerciële en ondernemende instelling en een proactieve houding? Ben je communicatief en juridisch sterk? Dan biedt Dirkzwager je een mooie praktijk met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te groeien.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bart Lotgerink of Selma van Ramele.

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.