Kandidaat-notaris vastgoed

Werkgever
Dirkzwager Advocaten en Notarissen
Plaats
Arnhem
Regio
Gelderland
Niche
Juridisch
Branche
Handel, Juridisch
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste kantoor buiten de Randstad met een klinkende reputatie en imago. Ons kantoor heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen en telt 240 medewerkers, waarvan 120 juristen die zich thuisvoelen in een professionele, nuchtere en collegiale werkomgeving. Dirkzwager staat bekend om het delen van haar juridische kennis; proactief en innovatief. Dit kennisdelen gebeurt op heel veel verschillende manieren. Onder andere via de ruim 100 workshops uit de Dirkzwager Academy, via de digitale juridische KennisPortal www.partnerinkennis.nl met bijbehorende KennisBoek App, internationaal via www.legalknowledgeportal.com en via de openbare juridische Dirkzwager bibliotheek. We bieden daarnaast uitstekende opleidingsmogelijkheden binnen en buiten onze Dirkzwager Academy.

De sectie Vastgoed in Arnhem bestaat uit 5 (kandidaat-)notarissen, 11 advocaten en een brede professionele ondersteuning.

 

Wij werken voor veel grote opdrachtgevers in een ‘high-end’ praktijk, waaronder multinationals, nutsbedrijven, institutionele beleggers en overheden. Daarbij treden wij op als onpartijdig adviseur van koper én verkoper, maar desgewenst ook als adviseur van één van beide partijen.

Als vastgoedspecialisten begeleiden wij de juridische aspecten bij vastgoedtransacties van het begin tot het einde. Wij adviseren en begeleiden onze cliënten op het terrein van o.a. projectontwikkeling, vestiging van zakelijke rechten, executieveilingen, appartementsrechten, vastgoed gerelateerde fiscaliteiten en registratie van netwerken.

 

Wij zijn op zoek naar een beginnend kandidaat-notaris met als toekomstig werkterrein de brede vastgoedpraktijk waarbij alle notariële aspecten aan de orde komen, van complexe splitsingen in appartementsrechten tot het opzetten van nieuwbouwprojecten en het registreren van netwerken.

 

Heeft het Vastgoed je interesse en wil jij hier je schouders onder zetten en je ontwikkelen in een mooie praktijk? Zijn vakmanschap, ondernemerschap en hard werken jouw kernwaarden? Ben je commercieel, pro-actief, leergierig, communicatief en juridisch sterk?

Dan biedt Dirkzwager je een stevige notariële praktijk met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te groeien.

 

Heb je specifieke vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met John Wijnmaalen (026) 365 55 58 of Anouk Bisseling (026) 365 55 32.

 

Voor informatie over ons kantoor en de sollicitatieprocedure kijk op www.dirkzwager.nl en www.werkenbijdirkzwager.nl.

 

Solliciteren
Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie, cv, ongeschoonde cijferlijsten bachelor en master en eventuele stageverklaring(en) naar ons: (via de solliciteerknop mogelijk)

 

 

 

Contactgegevens

Petra Kiphardt

tel: 088 – 24 24 100 

email: kiphardt@dirkzwager.nl

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.