Advocaat-Medewerker IT, IE & Privacy

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

Wat je gaat doen

Onze opdrachtgever is volop in ontwikkeling en wil daarom uitbreiden met een Advocaat-Medewerker IT, IE & Privacy die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Je zal te maken krijgen met verschillende zaken binnen de informatie- en communicatietechnologie. De partner met wie je gaat werken is expert op onder meer het gebied van eHealth, security, innovaties in big data en mobiele apps, juridische bescherming van software, 3D-printing en privacy. Naast het juridisch inhoudelijke werk wordt er van je verwacht dat je het leuk vindt om commercieel bezig te zijn en dat je de ambitie hebt om je cliëntenkring op te bouwen of uit te breiden.Jouw Profiel

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als advocaat op het gebied van IT en Privacy;
  • Ambitie en vermogen om een eigen, landelijke praktijk op te bouwen;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Proactieve houding;
  • Collegiale en sociale instelling.

Wat je van ons kunt verwachten

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Goede work/life balance;
  • Part-time werken is mogelijk.Je werkomgeving

Onze opdrachtgever is een no-nonsense kantoor in de regio tussen Amsterdam en Den Haag dat al bestaat sinds de 18e eeuw. Om doelen te bereiken gaan ze pragmatisch en creatief te werk. Het is een kantoor met een select aantal rechtsgebieden waarin ze specialist zijn. Deze gebieden zijn ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoed en IT, IE & Privacy. Binnen deze laatste sectie ligt de focus op eigenlijk alle facetten van informatie- en communicatietechnologie. Cliënten zijn onder meer vooraanstaande bedrijven en instellingen. Daarnaast maken de advocaten regelmatig deel uit van projectteams van cliënten bij bijvoorbeeld een outsourcingstraject. Het is een kantoor dat naast interessante zaken ook veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Ook wordt er tijd vrijgemaakt voor borrels en leuke activiteiten.

Contactgegevens

diana.vanderhelm@dpa.nl

+31 6 12 18 07 58 

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.