Advocaat-Medewerker Vastgoed (huurrecht)

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend en internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Dit kantoor behoort zelfs tot een van de grootste advocaten, notarissen en fiscalisten kantoren ter wereld. Het is een full service kantoor hetgeen betekent dat zij de cliënten kunnen bedienen op alle mogelijke rechtsgebieden. Deze rechtsgebieden zijn opgesplitst in verschillende sectoren zodat de opdrachtgever de cliënt maximaal kan adviseren. Dit toonaangevende kantoor denkt vooruit en door ontwikkelingen te monitoren kunnen zij proactief advies bieden. Naast de vaak grote zaken is er veel aandacht voor opleiding van de medewerkers. Zowel aan de juridisch inhoudelijke ontwikkeling als aan persoonlijke ontwikkeling wordt veel aandacht besteed.

Functieomschrijving

Ter versterking van het Vastgoed team van de opdrachtgever ben ik op zoek naar een Advocaat-Medewerker Huurrecht die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Het Vastgoed team van de opdrachtgever is een toonaangevende speler op het vastgoed gebied en bestaat uit ongeveer 35 advocaten, notarissen en fiscalisten. Zij houden zich onder meer bezig met het adviseren en bijstaan van vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, asset managers en (institutionele) beleggingsmaatschappijen. Omdat de opdrachtgever actief is in vele wereldsteden heb je naast nationaal ook internationaal contact.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als advocaat op het gebied van vastgoed met een focus op het huurrecht;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een praktische instelling en hands- on mentaliteit;
  • Zelfstandig en enthousiast;
  • Ambitieus en leergiering;
  • Teamspeler;
  • Clientgericht.

Wij bieden

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Goede (internationale) opleidingsmogelijkheden zowel op juridisch- als op persoonlijk gebied;
  • Informele en collegiale werksfeer.

Salaris

In overleg.

Contactgegevens

Birgit van der Sommen

E birgit.vandersommen@dpa.nl

M 06 51 41 16 36

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.