Advocaat-medewerker Vastgoed bij Loyens & Loeff (via DPA Legal)

Werkgever
DPA Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

Wat je gaat doen

Ter versterking van de snelgroeiende vastgoedpraktijk van Loyens & Loeff in Amsterdam ben ik op zoek naar een ervaren advocaat-medewerker die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Het vastgoedteam bestaat in totaal uit 65 juridische professionals, waaronder notarissen, fiscalisten en 24 advocaten. Binnen het team heerst een uitstekende collegiale werksfeer.

De cliëntenkring van het vastgoedteam van Loyens & Loeff bestaat voornamelijk uit nationale en internationale beleggers, private equity fondsen, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Als advocaat-medewerker ben je voor deze cliënten betrokken bij commerciële vastgoedtransacties. Je werkzaamheden zullen hierbij onder andere bestaan uit het verrichten van due dilligence-onderzoek, het opstellen en uitonderhandelen van koop- en/of verkoopovereenkomsten en het verlenen van assistentie op het gebied van vastgoedfinanciering. Je zult je daarnaast bezighouden met vastgoedontwikkeling. Waar nodig wordt bovendien van je verwacht dat je procedeert.Jouw Profiel

Herken jij jezelf in het volgende?

  • 3 tot 6 jaar werkervaring als advocaat op het gebied van vastgoed(transacties);
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een commerciële instelling;
  • Ambitieus;
  • Cliëntgericht.Wat je van ons kunt verwachten

  • Deel uitmaken van een vastgoedteam dat opereert aan de top van de markt;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Goede opleidingsmogelijkheden;
  • Een scherpe focus op zelfontplooiing.Je werkomgeving

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot de cliënten van Loyens & Loeff behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van het kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. De thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast hebben ze nog 7 vestigingen in de belangrijkste internationale financiële steden. Wereldwijd werken ongeveer 1500 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 800 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Contactgegevens

diana.vanderhelm@dpa.nl

+31 6 12 18 07 58 

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.