Corporate Legal Counsel

Werkgever
LeasePlan Corporation N.V. via DPA Legal
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal is gespecialiseerd in de werving van Bedrijfsjuristen en Advocaten voor vaste functies en interim opdrachten. Voor interim opdrachten werken we samen met Interim Legal Counsels en advocaten in dienst bij DPA en met zzp-ers. We richten ons op Juristen vanaf vier jaar werkervaring. Wij bemiddelen functies zoals Bedrijfsjurist, Legal Counsel, Senior Bedrijfsjurist, Hoofd Juridische Zaken, Senior Legal Counsel, General Counsel, Company Secretary, Legal Director, Bestuurssecretaris, Advocaat Medewerker, Advocaat en Advocaat Partner.

Intro

Ben jij je carrière gestart als Corporate/M&A advocaat bij een vooraanstaand advocatenkantoor? Heb je daarnaast werkervaring als legal counsel bij een internationaal bedrijf of ben je gewend om voor internationale cliënten te werken? Ben je bovendien een teamplayer en lijkt het je een uitdaging om te werken bij een van de grootste leasemaatschappijen van de wereld? Dan is LeasePlan Corporation op zoek naar jou!

 

 

 

 

 Wat je gaat doen

Als Corporate Legal Counsel bij LeasePlan Corporation word je onderdeel van het ambitieuze legal team in Amsterdam. Je houdt je bezig met het geven van strategisch, commercieel en op de business gefocust juridisch advies op zowel nationaal, als internationaal niveau. Binnen je dagelijkse werkzaamheden zul je je met name focussen op het geven van advies op het gebied van corporate transactions, joint ventures, corporate housekeeping en corporate governance. Je zult je daarnaast zo nu en dan bezighouden met het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van verscheidene commerciële contracten en vraagstukken op het gebied van competition law. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het op de hoogte brengen van de business van (nieuwe) relevante wet- en regelgeving. Als Corporate Legal Counsel bij LeasePlan Corporation neem je deel aan projectgroepen die zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden schakel je niet alleen voortdurend met je naaste collega’s, je hebt eveneens veelvuldig contact met de legal counsels werkzaam vanuit andere internationale (32) vestigingen van LeasePlan.
Jouw profiel

Je bent een ambitieuze, commercieel ingestelde jurist die graag initiatief neemt. Je bent klantgericht, denkt in oplossingen en hebt een sterk analytisch vermogen. Bovendien heb je:

  • Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • Tussen de 5 en 8 jaar relevante werkervaring bij een vooraanstaand advocatenkantoor en/of een internationale onderneming;
  • Gedegen ervaring met Corporate/M&A;
  • Ervaring met commerciële contracten en mededingingsrecht is een pré;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift.Wat je van ons kunt verwachten

Als Corporate Legal Counsel bij LeasePlan Corporation krijg je de kans om binnen een dynamische, internationale werkomgeving aan de slag te gaan. Je krijgt de mogelijkheid om het juridisch vak op hoog niveau uit te oefenen samen met professionele, ambitieuze collega’s. Bovendien krijg je:

  • Een marktconform salaris;
  • Een dertiende maand;
  • Een mobiliteitsvergoeding;
  • Een premievrij pensioen; en
  • Uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 


Je werkomgeving

LeasePlan Corporation is een van de grootste leasemaatschappijen van de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd op de 16e verdieping van een prachtig kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. LeasePlan Corporation is momenteel actief in 32 landen. Bij alle vestigingen ligt een sterke focus op innovatie en op duurzame businessmodellen en – producten.

 

De juridische afdeling van LeasePlan Corporation bestaat in Nederland uit ca. 12 juristen. De afdeling is onderverdeeld in het Commercial Contracting Team, het Finance Team en het Corporate Team. De positie van Corporate Legal Counsel valt binnen het Corporate Team.

Contactgegevens

diana.vanderhelm@dpa.nl

+31 6 12 18 07 58 

Solliciteer op deze vacature


 

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jbb.nl.