Interim Junior Legal Counsel

Werkgever
DPA Legal Services
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal Services is gespecialiseerd in de werving van Junior juristen voor tijdelijke opdrachten. We richten ons op Junior Juristen tot vier jaar werkervaring, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. In het bedrijfsleven vervullen wij functies zoals Paralegal, Junior Bedrijfjurist en Junior Legal Counsel. Daarnaast bemiddelen wij bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) Hoor- en Beslismedewerkers voor de verschillende locaties in Nederland. De consultants van DPA Legal Services kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever, evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit leidt tot Geluk bij zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Je hebt 2 tot 3 jaar werkervaring en je wilt zo veel mogelijk ervaring en kennis op doen in de juridische wereld. Daarnaast lijkt het jou een mooie uitdaging om als interim bedrijfsjurist een stijle leercurve door te maken en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken bij verschillende opdrachtgevers uit de top 500 van het bedrijfsleven. Aan de slag gaan als Young Legal Interim Professional is de kickstart van jouw juridische carrière.

Talent op de juiste Plek leidt tot Geluk. Dat drijft ons om iedere dag het allerbeste uit onszelf te halen bij het plaatsen van de juiste Interim Junior Legal Counsels bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Je zal werkzaam zijn in een inspirerende en vooral dynamische werkomgeving waarin je kennis deelt met andere juristen en je jouw kwaliteiten blijft ontwikkelen. Onze focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij wij jou uitdagen om het beste uit jezelf en jouw carrière te halen. Door onze jarenlange ervaring als bemiddelaar tussen junior juristen en de Top 500 in het bedrijfsleven, hebben wij een ijzersterk netwerk en bewezen trackrecord opgebouwd waar je jouw voordeel uit kunt halen.

Functieomschrijving

DPA Legal Services biedt jou de unieke kans om brede kennis en ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers uit de Top 500 van het bedrijfsleven zodat jij en jouw kwaliteiten het best tot hun recht komen. Als Interim Junior Legal Counsel treed je in vaste dienst bij DPA Legal Services en ga je op tijdelijke basis aan de slag bij onze toonaangevende opdrachtgevers en werk je aan diverse opdrachten. De ene keer neem je lopende juridische dossiers over en de andere keer heb je de rol als juridisch adviseur. Gedurende deze tijdelijke opdrachten ga je juridische praktijkervaring opdoen en krijg je tegelijkertijd de mogelijkheid om in verschillende keukens van toonaangevende bedrijven een kijkje te nemen en de sfeer van uiteenlopende bedrijfsculturen te proeven. Onze DPA consultants geven je persoonlijke begeleiding en gaan in overleg met jou op zoek naar passende opdrachten die aansluiten bij jouw ambities. Benieuwd naar de ervaring van één van onze Interim Junior Legal Counsels? Lees hier de ervaring van Stijn Elfrink. Binnen DPA Legal Services bieden wij je een thuisbasis waarop je altijd kunt terugvallen. Wij stimuleren dat collega’s van elkaar leren en ervaringen uitwisselen (informele) bijeenkomsten met de Interim Junior Legal Counsels te organiseren. Daarnaast investeren wij ook in jouw persoonlijke ontwikkeling als juridisch young professional, bijvoorbeeld door het aanbieden van (individuele) opleidingsmogelijkheden zoals de Beroepsopleiding Bedrijfsjurist.

Functie-eisen

Herken jij jezelf in het volgende? Dan maken wij graag eens nader kennis onder het genot van een goede kop koffie! 

 • Afgeronde opleiding WO-Rechten (Master in Ondernemingsrecht, Financieel Recht en/of Bedrijfsrecht) met minimaal HAVO als vooropleiding;
 • Tussen de 2 en 3 jaar stage/werkervaring binnen de advocatuur en/of bedrijfsleven op het gebied van (Internationaal) Contractenrecht, Ondernemingsrecht, M&A, en/of Banking & Finance;
 • Naast je studie heb je je bezig gehouden met relevante nevenactiviteiten;
 • Een praktische instelling, klantgericht en communicatief vaardig;
 • Een grote mate van enthousiasme, flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Beschikbaar voor 40 uur per week. 

Wij bieden

De functie van Interim Junior Legal Counsel is dé kans om bij verschillende bedrijven binnen te kijken en inhouse ervaring op te doen. Daarnaast krijg jij:

 • Afwisselende opdrachten;
 • Een professioneel en enthousiast team;
 • Salaris tussen de  €2200,- en €2600,- op basis van 40 uur per week;
 • Interessante bonusregeling;
 • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden;
 • Een individueel opleidingsbudget. 

Contactgegevens

Emilie Lindenbergh

Recruiter DPA Legal Services

T : 06 12 18 08 56

@: emilie.lindenbergh@dpa.nl

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal Services

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.