Paralegal bij Japan Tobacco International (via DPA Legal Services)

Werkgever
DPA Legal Services
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal Services is gespecialiseerd in de werving van Junior juristen voor tijdelijke opdrachten. We richten ons op Junior Juristen tot vier jaar werkervaring, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. In het bedrijfsleven vervullen wij functies zoals Paralegal, Junior Bedrijfjurist en Junior Legal Counsel. Daarnaast bemiddelen wij bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) Hoor- en Beslismedewerkers voor de verschillende locaties in Nederland. De consultants van DPA Legal Services kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever, evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit leidt tot Geluk bij zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Wat je gaat doen

Als paralegal bij JTI zul je je binnen een mum van tijd part of the team voelen. In de functie van paralegal zul je enerzijds het team ondersteunen met de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de holdingstructuur. Hierbij zul je nauw samenwerken met het Legal Team. Anderzijds wordt er van je verwacht zelfstandig te werk te gaan en nieuwe verzoeken vlot op te pakken. Als paralegel ben je verantwoordelijk voor allerhande corporate housekeeping activiteiten. Bij overnametrajecten houd je je bijvoorbeeld bezig met het opstellen van bestuurs- en aandeelhoudersbesluiten, het gereedmaken van volmachten en het in orde maken van de files. Bovendien heb je veelvuldig contact met derde partijen, zoals de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst of externe advocaten en notarissen met betrekking tot aktes, uittreksels, legalisatieverzoeken of woonplaatsverklaringen. Ook zul je zorgdragen voor het verzorgen en assisteren van de maandelijkse board meeting. Naast het dagelijkse juridische werk, is JTI ook drukdoende met innovatie en zoeken ze een creatieve sparringpartner die het leuk vindt met het Legal Team mee te denken.


Jouw Profiel

Je bent leergierig en je hebt een flinke dosis gevoel voor humor. Het is van belang dat je voortdurend staat te springen om initiatief te nemen zodra juridische vraagstukken bij het Legal Team binnenkomen. Jouw manier van werken kenmerkt zich daarnaast door precisie en je hecht bovendien waarde aan samenwerking en collegialiteit.

Daarnaast heb jij:

  • Minimaal een afgeronde HBO studie Nederlands Recht;
  • Gedegen kennis van het ondernemingsrecht en meer specifiek van corporate housekeeping;
  • Een uitstekende beheersing van Engels in woord en geschrift;
  • De wens om de nieuwe, enthousiaste aanwinst van het Legal Team van JTI te zijn.


Wat je van ons kunt verwachten

Bij JTI wordt zowel op persoonlijk, als op zakelijk vlak in de medewerkers geïnvesteerd. Er wordt actief bijgedragen aan ontwikkeling en groei. Daarnaast biedt JTI zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bovengemiddeld aantal vakantie- en/of vrije dagen, een dertiende maand en een gunstige pensioenregeling.


Je werkomgeving

JTI is één van de grootste tabakfsfabrikanten van de wereld. Met een hoofdkantoor in Genève, 364 vestigingen en meer dan 26.000 werknemers wereldwijd is JTI een échte internationale onderneming te noemen. Bij JTI ligt een sterke focus op groei en innovatie en bestaat de ambitie om de meest succesvolle en gewaardeerde tabaksfabrikant van de wereld te worden.

De internationale holding van JTI is in Amstelveen gevestigd. Binnen deze holding bestaat het Legal Team uit vijf juristen, inclusief de ‘Vice President Corporate’ en de ‘Legal Manager’. Het team kenmerkt zich door een platte structuur, een focus op succesvol teamwork en ruimte en aandacht voor humor en collegialiteit.

Contactgegevens

diana.vanderhelm@dpa.nl

06 12 18 07 58 

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal Services

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.