Procesmedewerker

Werkgever
DPA Legal Services
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Juridisch
Branche
Juridisch
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Parttime

Solliciteer op deze vacature

DPA Legal Services is gespecialiseerd in de werving van Junior juristen voor tijdelijke opdrachten. We richten ons op Junior Juristen tot vier jaar werkervaring, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. In het bedrijfsleven vervullen wij functies zoals Paralegal, Junior Bedrijfjurist en Junior Legal Counsel. Daarnaast bemiddelen wij bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) Hoor- en Beslismedewerkers voor de verschillende locaties in Nederland. De consultants van DPA Legal Services kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever, evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit leidt tot Geluk bij zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Onze opdrachtgever is een van de succesvolste bedrijven die opkomen voor de rechten van consumenten. Alles wat het bedrijf doet, staat in het teken van de consument en van willen slagen. Dit, in combinatie met een losse, platte organisatiestructuur zorgt voor een relaxte sfeer op kantoor. Daarnaast wordt de week vaak afgesloten met een borrel, dus er is ook de nodige ruimte voor gezelligheid.

Functieomschrijving

Voor een start-up met internationale ambities zijn wij op zoek naar studenten in de eindfase van hun juridische opleiding. Deze start-up houdt zich bezig met het verwerken van claims van consumenten tegen luchtvaartmaatschappijen. Om de afhandeling van deze claims zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, is het bedrijf nu op zoek naar bijna-afgestudeerde juristen die de dossiers beoordelen en het proces bewaken. 

Functie-eisen

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Je bent minimaal 3e jaars HBO/WO rechtenstudent;
  • Ervaring met het analyseren van jurisprudentie en het opstellen van juridische brieven;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede luistervaardigheden, klantgericht en communicatief vaardig;
  • Team-player die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft.

Wij bieden

De functie van procesmedewerker is dé kans om juridische werkervaring op te doen tijdens je studie. Daarnaast krijg jij:

  • Een plek in een start-up met internationale ambities;
  • Enthousiast, jong en ambitieus team;
  • Marktconform salaris;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens

Emilie Lindenbergh

Recruiter DPA Legal Services

T : 06 12 18 08 56

@: emilie.lindenbergh@dpa.nl

Solliciteer op deze vacature


 

DPA Legal Services

Resized Image

-
/

JBB is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jbb.nl.